Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Mjus: het merk van vrouwelijke experimenten met een eigenwijze afwerking

Mjus is een schoolvoorbeeld van Italiaans vakmanschap. Het label werd in 2007 opgericht in Colà di Lazise (nabij het inspirerende Gardameer) en staat voor pure klasse. Die klasse is afkomstig van een internationaal ontwerpteam dat verbonden is door de passie voor het maken van schoenen. Het team vormt een ideaal samenspel van vakmanschap, traditie en jarenlange ervaring. Hun visie? Stijlvolle en moderne schoenen, tassen en accessoires ontwerpen die hedendaagse vrouwen inspireren en een glimlach op hun gezicht kunnen toveren. Die visie laat zich vertalen in een fantastisch samenspel tussen ruw en elegant. Oog voor detail en manueel afgewerkt, klaar om zich te onderscheiden en aan te sluiten bij de wensen van iedere vrouw.

Een modieuze pasvorm en uniek design

Mjus kiest steeds voor een stijlvol ontwerp waarbij de bijzondere details afwerking vinden in een weelderige aankleding. Ze zoeken daarbij niet alleen aansluiting bij de elegante vrouwen die graag stijlvol voor de dag wensen te komen maar willen ook meer zijn dan enkel dat. De verweerde en vintage look wordt immers steeds gecombineerd binnen een gerieflijke schoen voor vrouwen die graag comfortabel door de stad kuieren. Natuurlijk is er vaak een experimentje te vinden in het assortiment van Mjus maar toch bouwen ook de bijzondere prints, afwerkingen en texturen steeds verder op diezelfde comfortabele basis. Als eigentijdse en zelfzekere vrouw zal je er onder andere laarsjes terugvinden met een vintagelook, cowboylaarzen bestaande uit verschillende kleuren en een stoere hak en veterlaarsjes met de meest gedetailleerde afwerking. Stoer, modern, comfortabel, elegant en luxueus: dat zijn de kenmerken van de schoenen van Mjus.

Een experimentele look met Mjus

Dit merk heeft het experimentele diep in zijn visie. De schoenen en laarzen hebben dan ook alles in huis om gecombineerd te worden met een gedurfde look. Daar zijn de tassen en accessoires van het merk natuurlijk ideaal voor. Maar je kan bijvoorbeeld ook de sandalen ervan dragen onder een maxi dress met etnisch patroon of eerder kiezen voor een extra ruime pofbroek. Ruimdenkendheid staat alvast centraal. Ook grote oorbellen of een wikkelarmband horen eigenlijk altijd aanwezig te zijn. Draag je de schoenen van het merk onder een gewone broek? Keer je broekspijpen dan gewoon enkele keren om en kies voor een opvallende top. Dit label wil helemaal niet de perfecte schoen ontwerpen. Zo’n schoen is nu eenmaal afhankelijk van smaakverschillen. Voor Mjus volstaat het om collecties te maken die vrouwen willen dragen, gewoon omdat het hen goed laat voelen.