Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
EDITED logo
Items van het merk filteren
Alle producten van EDITED1,295

De "Eclectic Nomad" collectie van EDITED brengt ons in de stemming met een super-stijlvolle mix van boho, batik en sportstijl. Krachtige schouders, geaccentueerde mouwen en hoge tailles met brede riemen zetten de toon - de typische vormen van de jaren tachtig ontmoeten romantische boho-patronen en ruches.

De accenten van het bijzondere mode decennium worden gecombineerd met geheel nieuwe invloeden en laten je toe om schijnbare contrasten gemakkelijk te trotseren.

EDITED  in de kleur
EDITED  in de kleur

EDITED the label: edge en elegant tegelijk

EDITED the label kwam in 2014 de sector met zijn eerste collectie binnenstormen. Samen met haar creatieve team ontwerpt hoofdontwerpster Clarissa Labin kleding zonder compromissen. De sleutelwoorden bij de maar liefst drie nieuwe collecties die er elk seizoen los worden gelaten? Urban, easy chic en uitermate uniek. De kleding van EDITED the label toont een gezonde achterdocht voor de nieuwe trends en net dat maakt het potentieel tot trendsetter behoorlijk hoog. Bovendien wordt er op regelmatige basis exclusief samengewerkt met de grootheden van de mode en echte fashion influencers. Het resultaat van die samenwerkingsverbanden krijgt de naam EDITED the label Capsule mee met een duidelijk motto: van fashionista’s voor fashionista’s.

Brede collectie, unieke stijl

EDITED the label is in korte tijd een fenomeen geworden in de wereld van de mode. Dit must have merk heeft dat succes te danken aan een behoorlijk brede collectie waar altijd en overal het eigen karakter in doorschijnt. De mix van exclusieve modestukken en casual basics is er eentje die de doelgroep van hippe vrouwen met oog voor stijl wel kan smaken. Bovendien kan je door de enorme snelheid waarmee nieuwe collecties verschijnen altijd inspelen op de nieuwste trends die gezet worden. Die collecties bestaan uit elk type kleding voor vrouwen dat je je maar kunt bedenken. Sportieve statement-sweaters, jeans in trendy denim, elegante cocktailjurken en simpele basics zoals blouses en shirts. Daarenboven kan je bij EDITED the label ook een paar elegante schoenen of accessoires zoals oorbellen op de kop tikken.

De ontwerpen van EDITED the label

EDITED the label is casual city wear voor de moderne fashionista. Qua ontwerp denk je dan ook best aan trendy snitten, lekker veel glitter en bijwijlen gewaagde graphic prints. Wil je kleurrijk door het leven stappen? Dan kan je kiezen uit een brede selectie opvallende kleuren die in het straatbeeld ongetwijfeld opvallen. Ben je gewoon op zoek naar een basic om jouw look rond te bouwen voor een doordeweekse dag? Combineer de spijkerbroeken dan met een van de shirts in effen kleuren of een hip topje. Het Duitse label heeft er resoluut voor gekozen om betaalbare mode op de markt te brengen. Zo heb je bij EDITED the label voor weinig geld een nieuwe outfit.