Kappa: sportkledij met een focus op kwaliteit

Kappa is een rasecht Italiaans merk voor sportkledij, voor zowel mannen als vrouwen en kinderen. Het aanbod gaat van sportieve schoenen tot T-shirts, broeken, shorts en badpakken. Het merk werd in 1967 opgericht in Turijn en het logo symboliseerde toen al sportiviteit en vrijheid voor zowel mannen als vrouwen. Eind de jaren 70 sponsorde het merk tal van voetbalclubs, waardoor het huidige aanbod nog steeds veel specifieke kledingstukken van die clubs omvat. Naast functionaliteit en een sportieve uitstraling biedt Kappa echter ook comfort en stijl bij al zijn kledij. Daarbij behoren ook heel wat gepersonaliseerde kledingstukken tot het aanbod. Deze kan je helemaal zelf personaliseren - en dat draagt vanzelfsprekend mede bij aan de populariteit van het merk.

Sportieve kledij van Kappa, voor man en vrouw

Het gamma aan sportieve kledij van Kappa voor mannen en vrouwen gaat ver. Van jassen tot T-shirts, polo's en shorts, het is heel eenvoudig om een outfit samen te stellen met de aanbiedingen van Kappa. Zo is er een reeks T-shirts voor mannen tal van modellen met een goede ventilatie, opvallende of sobere kleuren en een perfecte pasvorm. Bepaalde broeken zijn dan weer de perfecte modellen voor koudere dagen, mede dankzij hun lengte en de verwarmende stof. Heuse sportpakken zijn er echter ook in verschillende modellen. Zomerse collecties hebben dan weer een flashy look dankzij de blauwe tinten, en daarbij zorgt de verfijnde afwerking voor een professionele indruk. Ook dames kunnen er terecht voor sportieve kledij. Zo bieden fleece sweaters en shirtjes heel wat comfort, een atletische uitstraling en toch een stijlvol design. Bepaalde broeken passen daar overigens goed bij dankzij hun gestroomlijnde structuur en frisse kleuren.

Schoenen voor elke sport en elke voorkeur

Een sportoutfit is natuurlijk niet compleet zonder schoenen en Kappa heeft dan ook een heus aanbod. Gewone sportschoenen, sneakers en zelfs enkellaarzen maken deel uit van het gamma voor mannen en vrouwen. Heren kunnen kiezen uit verscheidene reeksen, zoals de Authentic schoenen, die allemaal functioneel en dempend zijn - maar toch passen bij een stylist sportoutfit. Mocassins voor vrouwen zijn er ook, waarvan velen het midden houden tussen casual en sportief. Kappa maakt het dankzij zijn grote aanbod eenvoudig om een stijlvolle, functionele en duurzame sportoutfit te verkrijgen, voor elke sport.