Lemon Jelly: kleur op regenachtige dagen

Lemon Jelly is een onderdeel van het Portugese concern PROCALCADO en heeft langs die weg al meer dan 40 jaar ervaring in de branche van de schoenen. Het merk richt zich op modefans die meer verwachten van een schoen dan enkel comfort en functionaliteit. Het spreekt voor zich dat een kwalitatief hoogwaardig product een must is, maar een trendy look die als blikvanger dient is toch mooi meegenomen. Het modelabel heeft een ruim assortiment aan schoenen, maar zet sinds 2011 de Chelsea Boots centraal in zijn collectie. Deze eeuwige en tijdloze klassiekers zijn de keuze voor fashionista’s die waterdichte regenkleding zoeken, maar er ook goed willen blijven uitzien. Bij Lemon Jelly vind je Chelsea Boots in alle kleuren van de regenboog en varianten met verrassende materialen zoals fluweel. Elegante boots die desondanks stuk voor stuk waterdicht zijn.

Regenschoenen kunnen stijlvol zijn

Er als fashionista goed uit blijven zien is op sommige dagen een behoorlijke uitdaging. Hoge naaldhakken en trendy sneakers zijn niet meteen geschikt voor regenachtige dagen. Rubberen laarzen? Dat is toch weer net iets te ver de andere kant uit. De oplossing voor dit probleem zijn de schoenen van Lemon Jelly. Een grote collectie trendy Chelsea Boots, maar ook sandalen en tal van andere modellen die één ding gemeenschappelijk hebben: ze zijn waterdicht. Een eigenschap die op geen enkel moment afbreuk doet aan hun stijlgevoel. Daarbij kan je kiezen uit een subtiele Chelsea Boot in klassieke kleuren of gewoon lekker opvallen met opzichte tonen en glitterelementen. Ook in de regen mag je toch best wel wat persoonlijkheid tonen?

Lemon Jelly: een model voor elke stijl

Lemon Jelly staat niet enkel synoniem met de klassieke Chelsea Boots. Zo zijn er de comfortabele sandalen die geknipt zijn voor een tochtje naar het zwembad of om mee te nemen op reis. Zoek je een leuke schoen om jouw zakelijke outfit mee af te werken die tegen een stootje kan? Dan zijn er trendy instappers en elegante zakelijke schoenen die de typische look van dit fashion label in ere houden. Naast schoenen in allerlei vormen en maten voor vrouwen biedt het merk tegenwoordig ook casual kinderschoenen aan. Ideaal, want die willen af en toe graag in plassen lopen. Functionele en trendy schoenen, dat is Lemon Jelly.