-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

Vaude: wanneer de berglucht roept

De geschiedenis van het Duitse outdoorkledingmerk Vaude gaat terug tot 1974, wanneer Albrecht von Dewitz het merk opricht. Zijn doelstelling? Kwalitatief hoogwaardige outdoorkleding maken voor avonturiers en natuurliefhebbers. Van bij dat prille begin tot vandaag de dag heeft het label altijd vastgehouden aan die filosofie. Niet verwonderlijk als je weet dat de onderneming nog steeds een rasecht familiebedrijf is. Een aanpak die tot een uitgebreid assortiment outdoorkleding, een goede naam en internationaal succes heeft geleid. Daarbij steunt Vaude op twee belangrijke pilaren: enerzijds een focus op functionaliteit en anderzijds veel aandacht voor een cool design. Het is immers niet omdat je eerst en vooral een duurzame rugzak of kwaliteitsvolle kleding zoekt, dat het oog vergeten moet worden. Iets wat ze bij dit Duitse label goed beseffen.

Verantwoorde outdoorkleding van Vaude

Vaude is een merk voor natuurliefhebbers. Het zou behoorlijk hypocriet zijn om dan geen aandacht te besteden aan die natuur. Gelukkig is dat wel het geval en werkt het merk quasi uitsluitend met milieuvriendelijk materiaal. Veel investeringen gaan richting het voorkomen van vervuiling en de implementatie van innovatieve technieken. De outdoorkleding en -accessoires zijn gemaakt van de beste materialen en beschermen tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Bovendien gaat het om materiaal van een verbazingwekkende lichtheid. Naast kleding voor diverse avontuurlijke sporten zoals bergbeklimmen, skiën en wandelen in de ruwe natuur maakt Vaude ook tal van accessoires die deze zaken een pak gemakkelijker maken. Bijvoorbeeld stevige rugzakken, kwaliteitsvolle schoenen, reistassen, schoudertassen en ga zo maar door.

De typische look

De belangrijkste elementen van de kleding en de accessoires van Vaude zijn de kwaliteit en de functionaliteit. Omdat het oog ook wat wil, heeft dit avontuurlijke label echter ook een opvallende eigen stijl. Vanwege zijn typische gestroomlijnde en minimalistische look kan je de ontwerpen van het Duitse merk gerust modern noemen. Het kleurenpalet bestrijkt het hele spectrum, zodat je altijd wel een kleur terug kunt vinden die bij de rest van jouw outfit past. Vaker wel dan niet wordt er gekozen voor een effen kleur met ten hoogste enkele strakke lijnen om een variatie aan te brengen. Ben je op zoek naar betaalbare en kwaliteitsvolle outdoor kleding van een merk dat oog heeft voor de natuur? Dan is Vaude een goed idee.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden