BREE: kwaliteitsvolle tassen met oog voor innovatie

De Duitser Wolf Peter Bree richtte in 1970 samen met zijn vrouw Renate Brigitte een nieuw bedrijf op dat de naam BREE meekreeg. Vanuit zijn ervaring als verkoper, marketeer en designer besloot hij op eigen houtje innovatieve en kwaliteitsvolle tassen in productie te brengen. Het concept achter de designs was simpel: klassieke tassen met een moderne twist gemaakt van innovatief materiaal. Het succes volgde al snel en vandaag de dag is dit Duitse merk binnen de sector een speler van formaat. Doorheen al die jaren is BREE altijd trouw gebleven aan zijn roots. Er is dan ook niets veranderd aan de aanpak sinds zonen Axel en Philipp Bree in 2001 de leiding overnamen. Ook nu nog vormen tassen en rugzakken de focus met ook nog een kleine selectie aan portemonnees in het assortiment.

Focus op duurzaamheid

BREE legt sterk de nadruk op de kwaliteit van zijn modellen. Om dat te bereiken, kiezen de ontwerpers uitsluitend voor duurzame materialen zoals onbewerkt leer. Zoals de echte fashionista weet, gaat onbewerkt leer er mettertijd alleen maar beter uitzien en behoudt het uitstekend zijn vorm. Die keuze voor duurzaamheid betekent echter niet dat andere belangrijke zaken zoals het milieu uit het oog worden verloren. Om het leer van de tassen, rugzakken en portemonnee van dit fashion label te kleuren, gebruikt het bedrijf bewust geen chemicaliën. Waar mag je je aan verwachten qua ontwerp? Klassieke ontwerpen met moderne vormen en strakke lijnen die zich als geen ander lenen tot multifunctionaliteit.

Een BREE tas voor elke gelegenheid

Het assortiment aan tassen en rugzakken richt zich op zowel mannen als vrouwen. Of je nu een moderne rugzak, een klassieke handtas of een lekker ruime shopper zoekt: bij BREE vind je altijd wel iets naar wens. Zo is er een ruime selectie zakelijke tassen voor heren, die toelaten mappen en laptops veilig op te bergen, zijn er delicate schoudertassen voor vrouwen die een stapje in de wereld willen zetten en meer. Elke tas en elke rugzak is bovendien verkrijgbaar in diverse maten en voorzien van een slimme lay-out aan de binnenkant. Met een tas van BREE voeg je aan jouw garderobe een multifunctionele, stijlvolle tas toe die jaren mee kan gaan.