-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

New Era: petten met een glamour factor

Het legendarische merk New Era merk voor petten heeft diepe wortels in de Amerikaanse cultuur. Het label werd in 1920 opgericht door de broers Erhardt en Christopher Koch. Deze Duitsers hadden de oversteek richting de Verenigde Staten gemaakt en werkten vanuit New York aan hun reputatie. In de beginjaren lag de focus volledig op het produceren van de zogenaamde baseball caps. Door de jaren heen groeide het succes en werden de petten van New Era meer en meer gedragen als een welkom accessoire bij vrijetijdskleding. Door allerhande innovaties en een bijzonder creatieve stijl bleef het bedrijf groeien tot de gigant die het tegenwoordig is. Sinds 1993 is het label bijvoorbeeld officieel verbonden aan de Major Baseball League en ook in de NBA komt het merk vaak terug.

De innovatieve petten van New Era

Het bekendste model van New Era is zonder enige twijfel de 59Fifty-pet. Deze baseballpet is sinds zijn ontwikkeling in de jaren ’50 een echt cult-symbool. De iconische gouden sticker die bijgeleverd wordt is zodanig populair dat men er vaak voor kiest deze op de pet te laten zitten. Het Amerikaanse label is daarnaast ook altijd een trendsetter geweest op het gebied van innovatie. Zo is het Flex Fit-systeem dat jou toelaat zonder sluitsysteem een pet op te zetten een ontwikkeling van New Era. De flexibele rubberen band die aan de binnenkant van de petten zit zorgt hiervoor. Kortom: als je op zoek bent naar petten van de hoogste kwaliteit die niet alleen mee zijn met de nieuwste trends, maar ze zelf veroorzaken moet je bij New Era zijn.

Oog voor het verleden

De petten van New Era zijn uitgesproken trendy en verkrijgbaar in talloze modellen en kleuren. Even belangrijk bij deze kwaliteitsvolle producent van petten is echter oog voor het verleden. Zo is er de Heritage Series die speciale edities van iconische modellen op de markt brengt. Zo is de legendarische New York Yankees pet, die Spike Lee in 1996 aan het bedrijf vroeg om te ontwerpen, verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren. Ben je op zoek naar een casual pet of muts om jouw outfit volledig mee af te werken en naar betaalbare en kwaliteitsvolle petten die meteen herkenbaar zijn? Dan is New Era de juiste keuze.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden