Mantels4.428
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
Monki Tussenmantel 'Lou' in Zwart: voorkant
Tip
Duurzamer

Monki

€ 69,90
Beschikbaar in vele maten
Urban Classics Tussenmantel in Zwart: voorkant

Urban Classics

€ 69,90
Beschikbare maten: XS, S, M, L, XL
VERO MODA Tussenmantel 'Katrine' in Beige: voorkant
Duurzamer

VERO MODA

€ 34,90
  • +3
Beschikbare maten: XS, S, M, L, XL
Calvin Klein Jeans Tussenmantel in Beige: voorkant
Tip
Duurzamer

Calvin Klein Jeans

€ 199,90
Beschikbare maten: XS, S, M, L, XL
Betaal later binnen 30 dagenBetaal later binnen 30 dagenGratis verzending & retourGratis verzending & retour100 dagen bedenktijd100 dagen bedenktijdEen groot assortiment aan merkenEen groot assortiment aan merken
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Mantels: kort of lang, ieder seizoen opnieuw 100% stijlvol

Mantels vormen een ideale bescherming tegen wind en regen. Bovendien zijn ze ook nog eens heel stijlvol, terwijl sommige modellen dan weer inzetten op de echt koude temperaturen. Op de klassieke mantel lijken ze al lang niet meer, toch hebben ze nog steeds die elitaire uitstraling zoals het hen in de negentiende eeuw typeerde. De meeste van deze jassen kunnen zowel open als dicht gedragen worden, waardoor ze een extra grote stijlpotentie hebben. Van korte mantels tot trenchcoats en wollen mantels: ieder type heeft zijn eigen kenmerken.

Jassen voor elk seizoen

Er zijn verschillende soorten mantels. De korte modellen bijvoorbeeld, waarbij de meeste mantels zich laten kenmerken door hun lange vormgeving, beperken korte varianten zich tot het strikt noodzakelijke. Het voordeel is dat de benen zo extra in de kijker komen te staan. Ideaal voor meiden die graag pronken met hun lijntje. De korte mantels zijn er voor verschillende seizoenen, wat je niet kan zeggen van pakweg winter- en overgangsmantels. Die wintermantels beschermen voornamelijk tegen regen, wind, sneeuw en koude temperaturen. De wintercollectie bevat meestal extra warme donzen manteljassen, maar ook knuffelbare wollen exemplaren. Die laatste groep is bovenal gewoon stijlvol. In een zakelijke en elegante look doen ze het dan ook heel goed. Voor een winterse fietstocht bestaan er dan weer betere alternatieven. Ook voor de bescherming tegen regen is dat het geval. Hier kies je beter voor waterafstotende regenmantels. Is dat allemaal niet belangrijk en wil je gewoon pronken in stijl? Kies dan voor de hippe trenchcoats met trendy details!

Hoe kan je jouw jassen combineren?

Deze jassen komen in heel wat stijlen en laten zo extra ruimte voor innovatieve stijlideeën en combinaties met andere modeartikelen. Zo is een lange wollen mantel ideaal voor een comfortabele pasvorm. Zo’n wollen exemplaar combineer je daarom met een strakke broek, hoewel een rokje en een stel strakke benen hetzelfde resultaat kunnen bewerkstelligen. Hakken kunnen helpen om dat laatste te garanderen. Bij een korte mantel zul je voornamelijk kleedjes en jeansproducten tegenkomen. Ook een used-look doet het hier zeker goed. Toch is dat alles geen verplichting: stoffen broeken en etnische plofbroeken doen het soms des te beter. Bij mantels is veel nu eenmaal afhankelijk van de eigen persoonlijke voorkeuren.

*Gratis voor alle Belgische telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.