-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader

Ichi: Japans – Scandinavische mix met karakter

Ichi is een Deens modelabel dat in 1999 opgericht werd met een simpele doelstelling: mode van een hoge kwaliteit aan betaalbare prijzen op de markt brengen. In 2001 werd het label opgenomen in het grotere DK Company die een van de grootste Europese spelers is binnen de sector. Vandaag de dag is Ichi actief in meer dan 20 landen en vertegenwoordigd in meer dan 1500 winkels. De doelgroep is duidelijk: vrouwen die op zoek zijn naar unieke mode met handgemaakte en originele printdesigns. Kenmerkend voor het bedrijf zijn dan ook de handgetekende prints die in heel wat designs terugkeren. Kortom: het is mode voor jonge vrouwen die geen schrik hebben stoer en gedurfd voor de dag te komen.

Mode zonder complexen

De typische minimalistische stijl van de Scandinavische mode wordt bij Ichi naadloos vermengt met de eigenzinnige Japanse mode. Het resultaat is een energieke stijl die gemixt en gematcht kan worden naar believen tot een eigen creatie. Tijdens het productieproces wordt niet alleen de nodige aandacht aan het design gegeven, maar ook aan de pasvorm. Jonge vrouwen weten als geen ander wat ze willen en comfortabele kleding is daar zeker en vast een deel van. De veelzijdige en brede collectie leent zich dan ook tot gedragen te worden op elk moment van de dag. Trek een leuke blazer aan voor een zakelijke outfit, kies voor blouse als je terug thuiskomt en ruil dat alles in voor een zomerjurk of topje voor een geslaagde after work look.

Elk seizoen in het nieuw met Ichi

Ichi pakt elk seizoen opnieuw uit met een nieuwe collectie en een nieuwe mix van trendy kleding met hun eigen kenmerkende stijl. Zo vind je niet alleen klassieke kleding terug in het assortiment, maar ook fantasierijke jurken en excentrieke truien die in één woord stadsmode genoemd kunnen worden. Soms eenvoudig, soms speels met romantische elementen en inspiratie uit alle hoeken van de wereld. Leuk is ook dat Ichi aandacht heeft voor liefdadigheid. Zo werden er reeds projecten en pop-up shops op poten gezet om geld in te zamelen voor kinderen in Zuid-Afrika. Wil je een stoere toets aan jouw look toevoegen zonder je blauw te betalen of schuldig te voelen? Dan is Ichi de goede keuze.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden