-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader

Free People: een bohemien stijl voor trendbewuste vrouwen

Het verhaal van Free People vangt aan de jaren 70 wanneer Dick Hayne een modewinkel in de straten van Philadelphia opent. Zijn doelgroep: trendbewuste vrouwen op zoek naar een vrije stijl. Het is het begin van een succesverhaal dat in korte tijd de aandacht trekt. Even komt er een fusie met het gekende Urban Outfitters, maar in 1984 gaat Free People zelfstandig verder als onafhankelijk label. Gericht op vrouwen die in de ban zijn van onconventionele ontwerpen en een geheel eigen stijl hebben. Ben je een jonge, creatieve vrouw met een hart voor de wereld en een zucht naar avontuur? Dan is de uitgesproken bohemien uitstraling van Free People exact wat je zoekt in kleding.

Veelzijdige collecties met een eigen stijl

Free People pakt elk seizoen opnieuw uit met nieuwe collectie gericht op vrouwen voor wie kleding meer dan functioneel moet zijn. Volgens de filosofie van het merk is kleding een uiting van de persoonlijkheid en dat komt sterk naar voor in de speciale ontwerpen en eigen stijl. De creaties van het trendy label kan je dan ook het best omschrijven als vrijzinnig. Free People speelt met patronen, materialen en onconventionele snitten. Daarbij is er zeker en vast ruimte voor de invloed van de nieuwste trends, maar altijd wordt dit verweven met de typische bohemien uitstraling. Wat mag je verwachten? Flared broeken, een natuurlijk kleurgebruik, wijde jumpsuits, leuke details zoals koordjes, elegante jurken en nog veel meer. Het is comfortabele kleding waar zowel oosterse prints, transparante stoffen als een romantische look in thuis zijn.

Free People: jouw persoonlijkheid

De kleding van Free People is erop gericht om de persoonlijkheid van zijn draagster te onderstrepen en benadrukken. Het is een stijl met wilde prints en leuke accessoires zoals haarbandjes om de look tot in de puntjes af te werken. Kleding die niet misstaat op een festival, maar evenzeer geschikt is voor een doordeweekse dag. Het gros van de collectie is zomers, positief en vrolijk getint. Worden de temperaturen toch net iets kouder? Dan is er ook een mooie selectie aan warmere kleding zoals gebreide vesten, wollen truien en meer. Kortom: alles wat je zoal nodig hebt om jouw persoon opvallend mee in de markt te zetten. Met Free People voel je je zo vrij als een vogel.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden