KEY LARGO: het eigenwijze merk met een fikse portie dynamiek

Achter KEY LARGO schuilt een gedreven team ontwerpers die steeds dezelfde doelen dienen: stijl en eigenzinnige mode combineren in een enkel, rebels design. Het label werd in Duitsland opgericht door de oorspronkelijk Nederlandse Emile Bausch en is sinds zijn oprichting constant gegroeid. Achter die groei schuilen passie, inspiratie en creativiteit. Het is bijna een obsessieve aandacht voor de meest verfijnde materialen in combinatie met de nodige portie dynamiek die ervoor zorgt dat KEY LARGO voor zowel mannen als vrouwen de meest eigentijdse kledingstukken weet te creëren.

Kleurrijk en creatief door het leven met KEY LARGO

Alhoewel KEY LARGO beschikt over een ruim assortiment aan ontwerpen, staan kleur en creativiteit steeds centraal. Natuurlijk zal je wel een zwart shirt terugvinden, maar dan moet het toch minstens uitgewassen zijn opdat het effect alleen maar beter wordt. Keer op keer helpt het label je in het oog te springen door zijn uitbundige aandacht voor details en kleuren. Een tikkeltje excentriek zonder te overdrijven, zoals we van een urban rebel gewoon zijn. De kledinglijn bevat onder andere shirts voor een luie dag op de bank, truien voor een winterse wandeling en feestelijke bloezen om alle aandacht te stelen tijdens een heftige party. Dankzij zijn weerspannige karakter valt de kleding eenvoudig te combineren met andere stijlen. Een jeans met enkele fraaie scheuren, sneakers of toch maar een vest met leren afwerking? Voor een urban rebel bestaan er geen grenzen.

Rebels vanbinnen, oogverblindend vanbuiten

Rebels als een Duitser, prachtig als een Nederlander. Of is het andersom? Wat er ook van moge zijn: bij KEY LARGO is het resultaat iedere keer opnieuw oogverblindend. Ook wanneer een semi-casual look noodzakelijk is, kan je bijvoorbeeld kiezen voor een fris kleedje. Uiteraard steeds voorzien van een knipoog naar de rebel die diep binnenin jou verscholen zit. Een verfijnd opschrift, een gouden toets of toch maar een subtiel detail: nooit wordt jouw eigenheid uit het oog verloren. Ook voor heren is dat het geval, ongeacht of ze nu kiezen voor een shirt of eerder voor een gebreid vest. De luide slogans, de grafische designs en de unieke materiaalkeuze geven iedere rebel de sleutel tot de catwalk. Steel ook jij de show? Met KEY LARGO weet je dat je altijd goed zit.