-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader
Alle producten van MORE & MORE483

MORE & MORE: designs waarbij enkel het maximale voldoende is

MORE & MORE werd in 1982 opgericht door Karl-Heinz Mohr, die zijn naam inderdaad niet lijkt gestolen te hebben. Het duurde twee jaar voor de eerste winkel zijn deuren opende. Toen was het nog in het hart van München. Vanuit deze winkel bouwde Karl-Heinz Mohr aan zijn collecties, waarvan de vrouwenlijn in 1990 het levenslicht zag en de kinderlijn dat voorbeeld in 1992 volgde. Vanaf de jaren 90 lijkt de ban gebroken en groeit het bedrijf steeds sneller en sneller. In 1996 opent de eerste buitenlandse partnerwinkel om uiteindelijk gevolg te vinden in de vele franchisewinkels die volgden. Vooral de sportieve en zakelijke vrijetijdskleding blijkt ongemeen populair te zijn. Vanaf 2005 is er een razendsnelle uitbreiding van het internationale handelsverkeer. Op dit moment situeert het hoofdkwartier zich nog steeds in de nabijheid van München, maar beschikt het bedrijf over meer dan vijftig winkels in ruim veertien verschillende landen.

MORE & MORE, voor minder kom je toch niet buiten?

De collectie van MORE & MORE laat zich typeren door zijn ongecompliceerde, moderne en vrouwelijke lijnen. Steeds balanceert de collectie minutieus tussen stijl en comfort. Zo wordt gekozen voor uitstekende pasvormen die altijd het dagelijks gebruik in het achterhoofd houden. Iedere keer opnieuw liggen de meest hoogwaardige materialen aan de basis, en wordt gekozen voor een individueel ontwerp dat de kleding in al zijn enigheid moet laten pronken. Het resultaat is net zoals de doelgroep: tijdloos en mooi. Dit merk richt zich dan ook op vrouwen, ongeacht hun leeftijd en ongeacht de gelegenheid. Vrouwen die goed gekleed willen zijn en een houding hebben waarbij minder altijd onvoldoende is.

Heerlijk vergaderen en ontspannen thuiskomen

Met de kleding van MORE & MORE kom je altijd zelfverzekerd voor de dag. Dat is het voordeel van dit merk: het is bijzonder veelzijdig. Zo kan je bijvoorbeeld een eigentijdse zakelijke look aannemen door een van de vele blousejurken te combineren met sleehakken en een mooie parelketting die de halsstreek accentueert. Wanneer er geen vergadering op het programma staat, kan je natuurlijk kiezen voor een shirt met bijpassende rok en subtiele sandalen. MORE & MORE heeft de juiste kleding voor een zakelijke dag, een geanimeerde avond en een ontspannende borrel.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden