KENDALL voor ABOUT YOU: shop nu!5

Sportschoenen1.470
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
Sportsoort
Materiaal
ADIDAS PERFORMANCE Sportschoen 'Courtsmash' in Wit
Tip

ADIDAS PERFORMANCE

Sportschoen 'Courtsmash'

€ 54,90
Beschikbaar in vele maten
ADIDAS PERFORMANCE Loopschoen 'Galaxy' in Zwart
Tip

ADIDAS PERFORMANCE

Loopschoen 'Galaxy'

€ 49,90
  • +2
Beschikbaar in vele maten
ASICS Loopschoen 'Cumulus 23' in Grijs
Tip

ASICS

Loopschoen 'Cumulus 23'

€ 159,00
Beschikbaar in vele maten
PayPalMasterCardVISABancontactAfterPayDiscoverDiners ClubDHLbpost

Sportschoenen om net iets verder te gaan

Het juiste paar sportschoenen dragen is een van de basisvoorwaarden voor sterke sportieve prestaties. Elke sporttak is anders en vereist andere vaardigheden. Dit wordt mooi gereflecteerd in de verschillende designs aan sportschoenen in de verschillende sporttakken. Zo moeten loopschoenen vooral voor de nodige demping zorgen en niet te veel wegen, maar moeten outdoorschoenen voor avonturiersters net stevig en robuust zijn. Voor bij het zwemmen zijn een paar slipvrije slippers onmisbaar en basketbalschoenen moeten de enkels beschermen. Een kwaliteitsvol paar sportschoenen kopen is een investering in jouw eigen lichaam. Je voorkomt er blessures mee en je brengt jezelf in de best mogelijke positie om te slagen.

Sportschoenen voor dames: tijdens en na de workout

De moderne sportschoenen zijn veelzijdiger en stijlvoller dan ooit. Lang vervlogen zijn de tijden waarop je dames sportschoenen enkel en alleen tijdens het sporten droeg. Meer en meer zijn sportieve schoenen het straatbeeld in gedrongen. Niet toevallig begon de sneaker ooit als sportschoen en is deze tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van elke casual outfit. Wil je een paar trendy sportschoenen dragen onder een skinny jeans en een leuk shirtje? Dat is een casual outfit waarmee je zo de stad in trekt. Ga je voor een meer urban look? Combineer dan jouw sportschoenen met een sweatpants en een trui met graphic print. Sportschoenen voor dames staan tegenwoordig niet meer alleen voor prestatiegerichtheid maar ook voor stijl. Kleurrijke accenten, gewaagde modellen en duurzame materialen zijn de kenmerken van de moderne sportschoen.

Sportschoeisel: zo kiest je het juiste

Het is in de wereld van de sportschoenen soms moeilijk de juiste keuze te maken. Het belangrijkste is dat je duidelijk moet weten wat je zoekt. Een goede schoen geeft jouw voet op de juiste plekken de nodige steun. Voor de ene sport is steun bij de voorvoet nodig, bij andere sporten dan weer bij de hak. Sommige atletes hebben flexibele schoenen nodig en andere dan weer stugge exemplaren. Let er bovendien ook op dat jouw paar een comfortabele pasvorm heeft en voldoende ademt. Tijdens het sporten transpireer je sterk en niet elke voet is even breed. Met het juiste paar sportschoenen aan heb je alles in huis om de best mogelijke prestaties af te leveren.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Sportschoenen, Overige materialenSportschoenen, LifestyleSportschoenen, 40Sportschoenen, 41Sportschoenen, 38
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
België
*Gratis voor alle Belgische telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden. https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG