Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5

Kleding200.919
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
Category Teaser_Steering_2022_F_Sale_SummerGeneric_CategoryTeaser_GMT1
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Kleding: over een essential gesproken

Men zegt wel eens dat de liefde van de man door de maag gaat. Maar bij de vrouwen gaat de liefde toch duidelijk door de kleding. Shoppen is absoluut een van de favoriete activiteiten van veel dames en de garderobe is zo goed als heilig. Dat hoeft ook niet echt te verbazen. Kleding is een ideaal middel om jouw persoonlijkheid mee uit te drukken en zo goed als elk merk pakt elk seizoen met één of meerdere collecties uit. Daar komt nog eens bij dat elk apart seizoen ook een ander type kleren vereist. Met een zomers jurkje kom je de winter niet door en in een winterjas is het puffen geblazen doorheen de zomer. Kies jouw kleren, draag jouw stijl en voel je goed in je vel!

Kleren zoals jij ze wil

In de wereld van de kleding zijn er zo ontelbaar veel mogelijkheden, dat het een schier onmogelijke uitdaging is ze allemaal op te noemen. Toch zijn er absoluut een aantal vuistregels die de diverse stijlen lijken te overstijgen. Leuke blouses en zelfs overhemden zijn ideaal om te combineren tot outfits op warmere dagen. Bijvoorbeeld met een korte broek en sneakers. Een klassiek vest, een robuuste parka en een paar warme leggings of een dikke jeansbroek haal je dan weer in de winter van onder het stof. Op die momenten draag je ze in combinatie met laarzen of bijvoorbeeld een blazer. Zo weet je zeker dat je het hele jaar door stijlvol voor de dag komt; fel uitgesneden kleding met vrolijke en lichte kleuren in de zomer en dikkere items met zachtere kleuren in de winter.

Kledingstukken combineren tot jouw stijl

Er zijn al ontelbaar veel opties wat de diverse modellen betreft en dan moet je nog keuzes maken qua combinaties. Zoek je een echte allrounder waarmee je nooit een flater slaat, dan is een jeansbroek een echte must. Deze combineer je bijvoorbeeld met een blouse voor een casual stijl, met een graphic shirt voor een urban feel of met een blazer voor een formele look. Let bij het combineren van kleding ook op het kleurenpalet. Een contrast tussen topje en broek is aangewezen. De term ton sur ton komt daarin vaak terug. Dat betekent eigenlijk zoveel als: zorg ervoor dat de kleuren in hetzelfde spectrum liggen. Dat gezegd, je bent en blijft altijd lekker vrij om te doen met je kleding wat je wilt.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden