Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5

Alle producten van rosemunde202

Rosemunde: Scandinavische mode met een casual look

Het verhaal van Rosemunde startte eigenlijk al in 2004. Toen begon het label met het maken van unieke kledinglijnen met een eigen look. Toch introduceerde dit Scandinavisch merk zijn huidige label pas in 2012 met een ‘relaunch’. Al snel volgden vestigingen in China (2013) en Kopenhagen (2015). Vandaag de dag profileert dit modelabel zich als een producent van vrouwelijke kleding met een Scandinavische look en een casual jasje. Sinds 2016 voegde het daar ook heel wat andere modeproducten aan toe, waarbij voornamelijk de handtascollectie hoge toppen scheerde.

Rosemunde: een luxueus gevoel

Een Scandinavische casual look dient steeds gebruik te maken van de beste kwaliteiten. Het gebruik van kasjmier en zijde is bijvoorbeeld lang geen uitzondering. Evenmin hoeven de vrouwelijke en eigenzinnige prints en de toevoeging van kant dat te zijn. Van de bloesjes tot de cocktailjurken: steeds staat de vrouwelijke vorm centraal. Dit label kiest dan ook voor strak aansluitende kleding waarbij het lichaam maximaal wordt geaccentueerd. Door het gebruik van aangename stoffen voel je je echter niet beperkt in vrijheid maar ervaar je een luxueus gevoel dat je van de nodige portie zelfvertrouwen voorziet. Alhoewel het ooit allemaal casual begon, hoeft dat lang geen verplichting meer te zijn. Op kantoor, thuis of in de pub: voor iedere gelegenheid heeft Rosemunde een vrouwelijk kledingstuk dat zijn meerwaarde zal bewijzen. De eigenzinnige tassencollectie die het merk in 2016 introduceerde is daar bij uitstek een uitstekend voorbeeld van.

Voel je vrouwelijk met deze stijlvolle kleding

Inmiddels heeft het merk reeds de tiende winkel geopend in China. Dat spreekt voor de populariteit ervan en haar uitgangspunt: bij dit label kies je voor een vrouwelijke en romantische look met een casual knipoog. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een stijlvolle cocktailjurk die uitstekend past bij doorzichtige broekkousen en een stel platte hakken. Uiteraard kan je ook gewoon kiezen voor een gebreide vest die je dragen kan op een casual broek en donkere schoenen. Combineer je liever een stijlvolle Scandinavische look met een urban levensstijl? Probeer dan zeker eens een van de stijlvolle shirts die je kan dragen onder een skinny of afgepeigerde jeans. Het contrast tussen de vrouwelijke top en de rebelse broek zorgt voor een leuk resultaat waarbij je jouw jonge urban stijl toch weet te combineren met een casual dagbesteding. Hoe dan ook staat de vrouwelijkheid steeds centraal, waardoor je altijd wel goed voor de dag kan komen. En in de zomerperiode? Dan kies je toch gewoon voor een stijlvolle top van lichte materialen zoals zijde of katoen. Keer op keer komt Rosemunde met accentuerende pasvormen waarmee je je vrouwelijker voelt dan ooit tevoren.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden