Casall: Sportkleding van hoge kwaliteit met een mooi design

”Your outfit matters” - de lijfspreuk van een Zweedse luxe sportmerk Casall. Het merk streeft naar high end sportkleding die een bijdrage levert aan het verbeteren van jouw sportprestaties. Het Zweedse merk is al dertig jaar een producent van trainingsmaterialen en sportkleding. Het merk werkt vanuit twee duidelijke kernwaarden: kwaliteit & design. Dit uit zich in sportkleding en sportmaterialen die aantrekkelijk zijn in zowel functionaliteit als design. Doordat ze kwaliteit en design combineren produceert Casall stijlvolle sportkleding die je ook tijdens een zeer intensieve workout een comfortabel gevoel geven. De luxe leggins en prachtige tops zorgen ervoor dat je je sterk, mooi en zelfverzekerd voelt. Naast sportkleding produceert het merk ook een breed assortiment aan trainingsmaterialen. Zo produceert Casall onder andere weerstandsbanden, fitnessballen, halters en optrekstangen.

Casall: HET sportmerk voor vrouwen

Casall dat 34 jaar geleden werd opgericht heeft snel een uitstekende reputatie opgebouwd met zijn producten die succesvol in Scandinavië en Noord-Europa worden verkocht. Toen de verkoop van trainingsmaterialen begon, pionierde het bedrijf in 1982 zich als een van de eerste fitnesscentra die exclusief voor vrouwen waren bedoeld. Tijdens het werken met vrouwen in dit fitnesscentrum, realiseerde oprichter Carl-Axel zich dat vrouwen actieve en hoogwaardige activewear met modieuze stijl wilden en nodig hadden. In 1984 ontwierp hij, getest door vrouwelijke fitnessinstructeurs, de eerste Casall-collectie voor vrouwen, met aandacht voor haar vorm, haar bewegingen en haar stijl. Sindsdien is Casall uitgegroeid tot een "Total Wellness Lifestyle" -merk, nu verkocht in meer dan 18 landen over de hele wereld en biedt kleding en uitrusting voor training, hardlopen, tennis, yoga, pilates en boksen.

Casall: technologische innovatief

Al meer dan 34 jaar hebben we hoogwaardige trainings kleding en -uitrusting gecreëerd. Altijd gebaseerd op passie voor kwaliteit en design. Altijd voor mensen die hun training serieus nemen - en kijken. Omdat we geloven dat training en mode bij elkaar horen. Wanneer je kiest voor sportkleding van het merk Casall hoef je niet te kiezen tussen functie en stijl. Het merk biedt beiden aan in haar producten. Dit realiseren ze door high-tech stoffen te ontwikkelen die over bijzondere eigenschappen bezitten. Een voorbeeld hiervan is dat de sportkleding voorzien is van een UV-beschermlaag met minstens factor 50. Neem snel een kijkje in de collectie als je op zoek bent naar kleding die lang meegaat, prachtig zit en uitziet en ook nog eens enorm functioneel is.