Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje

ONLY: trendy kleding voor de moderne vrouw

In 1995 zag het Deens fashionlabel ONLY het levenslicht, als onderdeel van familiebedrijf Bestseller. Om die reden werd de collectie al gelijk wereldwijd verkocht. Vanaf het prille begin lag de focus op een divers assortiment jeansbroeken en trendy kleding voor moderne, jonge vrouwen. Ook vandaag de dag kan je kleding van dit modelabel op de kop tikken op diverse continenten en vind je winkels terug in zo goed als alle grote steden. De basis van het hippe assortiment van ONLY? Een nadruk op pasvorm en comfort met voldoende bijzondere items om de aandacht te trekken en te houden. Een outfit nodig waar je je goed in voelt en bovendien trendy genoemd mag worden? Dan ben je aan het goede adres.

Comfortabele kleding met oog voor stijl

ONLY mikt vanaf het begin uitsluitend op de doelgroep van jonge vrouwen. Niet toevallig is het modelabel dan ook ijzersterk in de creatie van comfortabele en hippe kleding. Geboetseerd naar het vrouwelijk lichaam met een uitstekende pasvorm en een degelijke kwaliteit speelt ONLY tevens in op de laatste trends. Elk seizoen opnieuw wordt er een nieuwe collectie gelanceerd van draagbare kleding die wat kleur brengt in het alledaagse leven. Leuk is dat het assortiment dusdanig uitgebreid is dat je voor elke gelegenheid wel een gepaste outfit terug kunt vinden. Op zoek naar een outfit voor een feestje of toch gewoon een casual basic voor een dagje shoppen? Bij dit veelzijdige merk vind je altijd wel iets naar wens.

Jouw unieke look met ONLY

Als jonge vrouw is het natuurlijk belangrijk om jouw eigen stijl echt tot uiting te brengen. De vele basics van ONLY laten je toe om te mixen en matchen en tal van looks uit te proberen. Wat mag je verwachten in die basiscollecties? Vesten, allerhande soorten jeans, leuke truien, comfortabele shirts en lekker cozy sweaters. Om jouw outfit toch dat extra stoere of hippe randje te geven combineer je met een sexy rokje, een stijlvolle jurk of een strakke blazer. Naast de vele basics vind je immers ook een stevige collectie unieke items terug bij dit fashion label voor de creatie van een trendy outfit. Zo kan je dankzij ONLY altijd en overal jouw persoonlijkheid in een outfit gieten.