Items van het merk filteren
Alle producten van CULTURE1

Culture: jonge en fris label uit Denemarken

Het modelabel Culture werd in 2004 opgericht in Billund, Denemarken, met een duidelijke doelgroep: jonge vrouwen. Meer specifiek richt het merk zich op jonge vrouwen die op zoek zijn naar elegante dameskleding met een originele inslag. Om dat te bereiken, putten de ontwerpers inspiratie uit de hele wereld. Tal van stijlen en technieken worden in de collectie geïncorporeerd met als resultaat een volstrekt unieke stijl. Het is een moderne stijl die niet mee op de trends springt, maar een eigen koers volgt die het midden houdt tussen een Scandinavische stijl en wereldse invloeden. Zo ontdek je zonder twijfel vintage en bohemien elementen in de collectie naast de duidelijke en strakke lijnen die zo typisch zijn aan Deense mode.

Ontdek jouw vrouwelijke kant met Culture

De ontwerpen van dit hippe label trachten de individuele waarde en klasse van elke vrouw tot uiting te brengen. Omdat het ook belangrijk is om je in kleding comfortabel te voelen, werkt Culture quasi uitsluitend met fijne, zachte stoffen die aangenaam op de huid voelen. Een keuze die een duidelijk voorbeeld is van de oosterse invloeden op de kleding. Opvallend zijn ook de kleine details die verwerkt worden in de kleding. Prachtige borduursels, de toevoeging van een bijzonder patroon en in sommige kledingstukken wordt zelfs gewerkt met verschillen in reliëf. De designers zijn van mening dat vrouwen precies weten waar ze van houden. Daarom wil het label niemand iets voorschrijven, maar jou de kans geven om je eigen stijl te ontwikkelen. Danzkij de mix van traditionele invloeden en moderne mode is dat geen enkel probleem.

Altijd wel iets om aan te doen

Culture voert respect voor het vrouwelijk lichaam hoog in het vaandel. Het spreekt dan ook voor zich dat de collectie van dit fashion label heel uitgebreid is. Iedere vrouw kan namelijk wel iets vinden bij dit label. Zo maakt het merk goede basics die je eindeloos kunt blijven mixen en matchen. Daarnaast mogen de vrouwelijke jurkjes, blousjes en tops niet ontbreken. Met een jas of blazer kan je een statement maken, maar je kunt natuurlijk ook voor de praktische look gaan. Het merk maakt namelijk ook goede outerwear die je ieder moment van het jaar kunt dragen. De collectie accessoires en beachwear maken het geheel compleet. Dankzij Culture kan jij je dus iedere dag zo stijlvol mogelijk kleden.