abro: het merk waar stijl en traditie samenkomen

Het modelabel abro werd al in 1930 opgericht. Het is tot op heden een echt familiebedrijf, want de huidige directeur, Rodgau, is kleinzoon van de oprichters die het label in de jaren dertig van de vorige eeuw uit de grond stampten. Aanvankelijk focusten die oprichters zich op de productie van chique riemen met de nodige functionaliteit. Snel zouden ze daar ook lederen tassen aan toevoegen. In de jaren vijftig kwam de volgende generatie aan het roer te staan en die legde de bouwstenen voor het ruime assortiment dat het label vandaag typeert. Vanaf 1995 ging het label dan weer meer inspelen op de nieuwste trends en koos het ervoor om meer eigentijdse evoluties in het assortiment in te bouwen.

Het merk van de traditionele tassen

Vandaag de dag kent men abro voornamelijk omwille van zijn inspirerende vrouwentassen. Deze tassen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en uitvoeringen, maar ze hebben wel altijd één ding gemeen: ze worden van hoogwaardig leer gemaakt. Abro streeft ernaar om jou een ultiem gevoel van luxe mee te geven. Alle tassen moeten er daarom mooi uitzien en jou laten stralen. Het doel van de ontwerpers is om een tassenlijn te creëren die geschikt is voor iedere vrouw. Dat betekent dat je items in ieder formaat kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan een grote shopper waarmee je kunt winkelen, kleine schoudertasjes voor een casual uitje met vriendinnen of een elegante clutch. De kenmerkende look voor het merk is een minimalistisch design in vrolijke, vrouwelijke kleuren, zoals roze, blauw of paars.

De stijlvolle schoenen en accessoires van abro

Naast de bekende lijn tassen heeft abro nog veel meer in petto. Zo maken de designers ook riemen die net zo veelzijdig zijn als de tassenlijn. Uiteraard kan je ook bijpassende schoenen vinden, zodat je outfit een perfect geheel vormt. De schoenen zijn er niet alleen in kleurrijke uitvoeringen maar ook in klassieke varianten, waarbij kleuren als zwart, bruin of grijs de bovenhand hebben. Ook elegante hoge hakken en casual enkellaarsjes behoren tot de mogelijkheden. Bij abro is je outfit steeds perfect in balans dankzij het brede assortiment, de verschillende stijlen en de diverse kleurmogelijkheden.