Odlo: comfortabele sportkleding

Odlo richt zich op functionele, hoogwaardige onderkleding voor zowel de gevorderde als beginnende sporters. Odlo combineert hoge kwaliteit én functionaliteit met prachtige designs gebaseerd op de nieuwste innovaties. Odlo wilt de concurrentie altijd een stap voor blijven door up to date te zijn met de nieuwste trends, wat resulteert in een modieus assortiment. Voor elk seizoen is er een geschikt product om je lichaamstemperatuur optimaal te houden. Zo is er verkoelende onderkleding voor de hete dagen, maar ook thermokleding voor in de koude omstandigheden. Kortom, bij Odlo ben je aan het juiste adres om de perfecte sportkleding óf thermokleding te halen!

Odlo: Een van de bekendste en grootste spelers op de markt

Sinds 1946 is het Noorse merk Odlo al bekend. Zo is Odlo begonnen met warme kleding voor Noorse atleten, maar zo zijn ze al snel gegroeid naar bekende functionele onderkleding. Vanuit die start is Odlo doorgegroeid tot verschillende soorten sportkleding voor zowel de man als vrouw. Thermokleding, fietskleding, hardloopkleding, accessoires en nog veel meer behoort tot het ruime assortiment. Momenteel is Odlo een van de bekendste en grootste spelers op de markt, waarbij Odlo zowel individuele atleten en ploegen sponsort. Odlo sportkleding en thermokleding is verdeeld in meer dan 550 producten, zo is er voor ieder wat wils!

Odlo gaat mee met de nieuwste trends!

Odlo is de uitvinder van het functionele brede aanbod sportondergoed en het drielagen principe, gemaakt met innovatieve technieken. Het assortiment biedt een ongekend comfortabel gevoel, wat zelfs bij extreme temperaturen koel kan blijven. Hiermee blinkt Odlo uit en onderscheidt Odlo zich van concurrenten. Odlo zijn kleding is voorzien van diverse unieke eigenschappen, zo is de kleding ten eerste sneldrogend en vaak geur werend, maar ook is de kleding ademend zodat het een comfortabel gevoel geeft tijdens het sporten. Odlo kleding staat voor perfecte werking in elke omstandigheid met een assortiment van zeer hoge kwaliteit. Stel dus snel jouw perfecte sportoutfit van Odlo samen!