-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
Alle producten van SCHIESSER514

Schiesser: omdat ook het onzichtbare het beste hoort te krijgen

Een van de grootste producenten van ondergoed en lingerie ter wereld, dat is Schiesser AG. Het label werd al in 1875 opgericht door de Zwitserse Jacques Schiesser, aan wie het ook zijn naam ontleent. Het succesverhaal begint eigenlijk al bij het eerste kwalitatief ondergoed die het bedrijf produceerde. Het merk groeide echter vooral nadien uit tot het internationaal succesverhaal dat het merk vandaag de dag typeert. Alhoewel het label ook vandaag de dag nog steeds zijn hoofdkantoor heeft in het Duitse Radolfzell, werd het in 2011 uiteindelijk overgenomen door moederbedrijf Delta Galil, een Israëlisch textielbedrijf met het hoofdkantoor in Tel Aviv.

De hoge kwaliteit bleef altijd centraal staan

Alhoewel er de laatste honderd jaar heel wat wijzigde, bleef de kwalitatieve succesfactor altijd wel centraal staan. Hiervoor bouwt Schiesser dan ook verder op de eeuwenoude ervaring. Toch hoeft dat laatste niet te betekenen dat het bedrijf nooit hoefde te innoveren, integendeel. Het label tracht steeds zijn hoogwaardige kwalitatieve vereisten te combineren met de nieuwste modetrends. De kwaliteit vindt men dan ook terug in iedere collectie, ongeacht of het gaat om slipjes of om boxershorts. Hiervoor maken ze gebruik van zeer fijne microvezels die niet alleen super stevig zijn en wasbeurt na wasbeurt intact blijven, bovendien laat het ook het ademen van de stof toe waardoor onaangename geurtjes voorkomen worden.

Het ruime assortiment van Schiesser

Vandaag de dag bestaat het assortiment van Schiesser lang niet meer alleen uit ondergoed. De laatste jaren werden er bijvoorbeeld ook badjassen, shorts, lingerie en hemdjes aan het assortiment toegevoegd. Deze kledingstukken houden steeds rekening met de steeds sneller veranderende omstandigheden, zeker op modegebied. Het merk wist dan ook altijd de bereidheid aan de dag te leggen om te veranderen in functie van nieuwe ideeën en technologieën. Zo ontmoet de kwaliteit ook de innovatieve ontwerpen en weten zij samen de ondergoedwereld te veroveren. Wil je de nodige inspiratie vergaren of het ruime assortiment van dit label op eigen houtje ontdekken? Weet dan dat Schiesser zowel online als offline heel wat inspiratietips brengt die je ook op social media kan ontdekken.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden