Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5

 Merkenheader
Alle producten van PRINCESS GOES HOLLYWOOD140

Princess goes Hollywood: trendy shirts van kasjmier

Princess goes Hollywood is een trendy label dat sinds 2006 zijn thuisbasis heeft in Zwitserland. Het is hier dat hoofdontwerper Christian Gehring, een man met meer dan 25 jaar ervaring in de sector, de kenmerkende stijl tot ontwikkeling brengt. Dit Zwitsers bedrijf begon met een collectie die 100% bestond uit kasjmier, maar biedt vandaag de dag een ruim assortiment kleding voor meisjes en vrouwen. De extravagante ontwerpen stralen perfect de kernwaarden van het merk uit: liefde voor kleding, heel veel plezier en een gezonde dosis lef. Princess goes Hollywood is dan ook een merk voor echte modeprinsessen met karakter. In de collectie vind je een ruim assortiment aan blouses, vesten, T-shirts, truien en ook accessoires terug. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een volledige outfit.

Welkom in een sprookjeswereld

De ontwerpen van Princess goes Hollywood worden vaak getypeerd als extravagant. Dat heeft niet alleen te maken met het gebruik van kasjmier dat nog altijd sterk aanwezig is, maar ook met de graphics. Zo voeren al sinds het begin motieven uit sprookjes en mythen de boventoon in de collectie van dit fashion label. Mag het voor jou toch net iets rustiger? Dan zijn er ook meer dan genoeg basics die het lekker kalm houden qua ontwerp. Het is een modern en jeugdig design dat mee een trend in beweging heeft gezet. Opvallend is het opzettelijk contrast tussen de graphic prints en de luxueuze materialen die van de collectie van Princess goes Hollywood echte blikvangers maakt.

Casual chique met Princess goes Hollywood

De stijl van Princess goes Hollywood is uitgesproken casual met een twist. De luxueuze en kwalitatieve materialen zoals kasjmier maken de kleding van dit Zwitsers merk zowel geschikt voor een gewone dag als een avondje uit. Onderschat dan ook niet de aandacht voor detail die in de productie van deze kledinglijn is gekropen. Het is een fijne grens tussen een blikvanger op de markt brengen die jouw persoonlijkheid tot uiting brengt en over de top gaan. Een grens die afgetast wordt door het label, maar nooit overschreden. Wil je een bijzondere toets aan jouw outfit geven en je eens echt een prinses voelen? Dan is de kleding van Princess goes Hollywood exact wat je zoekt.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden