-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader

SOAKED IN LUXURY: het Deens label met een focus op trendy mode

Het Deense merk SOAKED IN LUXURY laat stijlvolle dames sinds 2006 drenken in luxueuze mode. Het merk werd in dat jaar opgericht in de Deense hoofdstad Kopenhagen, aanvankelijk nog met een ruime focus op de eigen nationale markt. Het duurde enkele jaren vooraleer dit label zich ook op de Europese internationale markt wist te profileren, waarbij het jaar 2009 als kantelpunt te noemen valt. In dat jaar werd gekozen voor de Duitse afzetmarkt en leek het succes compleet te zijn. Net zoals de Denen bleken ook de Duitsers gek te zijn van de constante relevantie van haar kleding. Dat laatste is niet eens onlogisch: het label komt maar liefst tien keer per jaar met een nieuwe collectie. Op die manier weten ze altijd wel in te spelen op de laatste trends. Toch lieten ze het niet na om ook enkele eigen stijlen te ontwikkelen. SOAKED IN LUXURY is immers van mening dat eigentijdse kleding ook iets extra’s moet bieden voor de dames die de kledingstukken dragen. Daarom kiezen ze voortdurend voor unieke accenten die helemaal niet te vergelijken vallen met die van de Scandinavische mode. Hierdoor kan iedere vrouw haar eigen unieke look aannemen, wat voor dit Deens label nog steeds het belangrijkste is. Het succes bleek compleet te zijn. Vandaag de dag beschikt dit Deens label dan ook over meer dan dertig faciliteiten, gelegen in onder andere Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, IJsland en Letland.

Deens zonder Scandinavisch te moeten zijn

Alhoewel SOAKED IN LUXURY een Deens merk is, kiest het toch niet voor de stereotype Scandinavische stijl. Anderzijds zijn er wel enkele elementen van terug te vinden. Zo gaat het vaak om onopvallende ontwerpen boordevol functionaliteiten. Ook de hoogwaardigheid van de kleding komt steeds terug. Hiernaast kiest het dan weer voor een eigentijds design waarbij de laatste trends de plak zwaaien. Toch blijft het ook trouw aan haar unieke zwierigheid waarbij ze vloeiende stoffen tracht te combineren met romantische ontwerpen, een implementatie van vrouwelijke vormen en een eenzame kleurschakering die komaf moet maken met de onopvallende kleuren van de Scandinavische stijl. Het resultaat? Kleding met een onomwonden karakter, zonder compromissen en op-en-top vrouwelijk.

SOAKED IN LUXURY opent perspectieven

Dit Deens merk laat zich kenmerken door zijn unieke combinatie tussen een trendy design, een natuurlijke lichtheid en een ontwerp boordevol vrijheid. Hierdoor zijn de kledingproducten van dit label altijd een meerwaarde voor jouw kledingkast. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de tunieken voor op kantoor, de bloesjes voor onderweg, de hippe shirts voor het rijke nachtleven of een zwierig hemd voor die eerste date. Van zodra je de kledingkast opent, opent SOAKED IN LUXURY perspectieven.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden