Merkenheader

Mela London: fashion uit de Britse mode-metropool

Ben je graag up-to-date en volg je met plezier de nieuwste trends opdat ze rechtstreeks naar jouw garderobe vloeien kunnen? Dan is Mela London zeker jouw ding. Niet voor niets is dit label geboren in het bruisende en multiculturele Londen waar kleurrijke stijlen en culturen elkaar voortdurend ontmoeten. De invloeden van die levendige stad zijn dan ook veelvuldig terug te vinden in de kledingproducten van dit label. Bij Mela London hoef je duidelijk niet aan de catwalk plaats te nemen om de nieuwste kledingstukken te ontdekken. Dit trendmerk focust zich voornamelijk op de veeleisende dameswereld en doet dit door jonge kledingstukken te ontwerpen waarbij de prachtige vrouwelijke contouren perfect tot uiting komen. Het merk heeft bovendien daarnaast een Curve-lijn, waardoor het zich op verschillende doelgroepen weet te richten.

Een jong merk voor een jong publiek

Mela London is een jong label dat nog maar net de eerste stapjes zet in het internationaal modelandschap. Het werd opgericht door Uttam Nepal, eveneens CEO van het in 1993 opgerichte overkoepelend bedrijf Yumi International. Alhoewel het verhaal van Mela London pas enkele jaren later van start ging, wist het de vergaarde kennis en kunde goed in de praktijk om te zetten. Het scala aan damesmode is dan ook indrukwekkend en heeft bovenal alles wat nodig is om individueel gedragen of creatief gecombineerd te worden. In de schijnwerpers vindt men voornamelijk de betoverende vrouwenjurken, -tops, jumpsuits en -broeken die er zijn voor alle gelegenheden. Denk hierbij aan modellen gaande van sexy mini- of elegante midi-jurken tot luchtige zomeroutfits. Iedere keer opnieuw gaat het om comfortabele snits, en slanke en benadrukkende modellen. De lengte van de kleding reikt vaak net boven de knie, alhoewel er zeker ook kortere en langere modellen beschikbaar zijn.

Van zomer tot winter weet Mela London jou te verleiden

Alhoewel de aandacht nadrukkelijk op de zomercollectie lijkt te liggen, mogen ook de leren laarzen, de casual spijkerjacks en de winterse varianten er zeker wezen. De kleding van het Britse trendlabel kan je altijd weer eenvoudig combineren. Het vormt zowel ’s zomers als ’s winters een lichtpuntje in iedere garderobe met dank aan de nadrukkelijke keuze voor kleurrijke ontwerpen en unieke patronen. Natuurlijk kan je er zeker ook een discretere variant terugvinden. Het moge alvast duidelijk zijn: Mela London brengt de catwalkmode rechtstreeks naar jouw garderobe en dat aan heel aangename prijzen.