-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
Alle producten van MYMO2.034

myMo: zet jezelf in de schijnwerpers

Het modelabel myMo is afkomstig uit Duitsland en maakt onderdeel uit van Dutta Textilvertrieb GmbH dat in 1976 is opgericht. Het modemerk is een relatief jonge aanbieder in Duitsland, maar spreekt wel een enorm publiek vrouwen aan en is inmiddels een groots succes. De missie van het merk is namelijk om vrolijkheid en optimisme te verspreiden door het dragen van kleding. De vrolijke kleurrijke mode zorgt ervoor dat jij als vrouw prachtig voor de dag komt. Elk ontwerp is erop gericht om jou als vrouw in de schijnwerpers te zetten en op die manier levensvreugde uit te stralen. Niet voor niets zijn er tal van grootse ontwerpers aangetrokken om de missie van myMo terug te laten keren in elk kledingontwerp.

Een trendy en extravagante kledingstijl

Met myMo dameskleding waait er een frisse wind door je huidige kledingcollectie. Het lukt je namelijk niet langer om onopvallend over straat te gaan. Maak de keuze uit een breed aanbod dameskleding, zoals kleurrijke jurken en tops, maar zeker ook stijlvolle jurken voor bijvoorbeeld je werk. Juist de veelzijdigheid maakt de kleding geschikt voor zowel een zakelijke uitstraling als een vrijetijdsoutfit. De indrukwekkende kleurencombinaties brengen variatie aan in je outfit en garderobe. Begrippen zoals verveling en saai houd je daarmee ver bij je vandaan. Elk item heeft een aangename pasvorm en zorgt ervoor dat jouw vrouwelijkheid optimaal wordt benadrukt. Juist dit zorgt ervoor dat je je als vrouw nóg mooier voelt dan je tot nu toe al deed.

Eindeloos combineren met myMo voor de perfecte look

Met myMo kleding kun je zoveel combineren als je zelf wilt. Of je nu gaat voor een wollen vest, een warme winterjas of een katoenen jumpsuit, je bent altijd een opvallende verschijning. Lieflijke details benadrukken nog eens extra jouw vrouwelijkheid. Bovendien draait het bij myMo om een uitstekende kwaliteit en dus kies je altijd voor duurzame items waarmee je de komende seizoen prima vooruit kunt. Ontwikkel daarom een compleet nieuwe stijl met dit modelabel en varieer net zolang totdat je er blij van wordt. Als je niet langer content bent met je huidige kledingcollectie, dan brengt myMo dameskleding daar ongetwijfeld op positieve wijze verandering in.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden