-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

Marco Tozzi: lifestylemerk voor de jonge en modebewuste vrouw

Marco Tozzi is een label uit de stal van de Wortmann Group die werd opgericht in 1967 door Horst Wortmann. Als die naam niet meteen een belletje doet rinkelen doen de merken die door de Wortmann Group worden uitgegeven dat ongetwijfeld wel: Tamaris, S. Oliver, Jana, Caprice, Be Natural en natuurlijk Marco Tozzi. Dit laatste merk richt zich op modebewuste vrouwen op zoek naar betaalbare, kwaliteitsvolle schoenen. Dit Duitse merk speelt razendsnel op de bal als er nieuwe trends ten tonele verschijnen. Met maar liefst 8 vaste (en verschillende tussentijdse!) collecties per jaar mag je er zeker van zijn nooit uit de toon te vallen. Behalve voor schoenen kan je bij Marco Tozzi overigens ook terecht voor een ruime selectie aan handtassen.

De veelzijdigheid van Marco Tozzi

Alleen al het feit dat er jaarlijks dusdanig veel collecties uitgegeven worden door Marco Tozzi vertelt boekdelen: er is voor iedereen wel een juiste schoen terug te vinden. Het assortiment beslaat dan ook het hele spectrum aan mogelijkheden. Ben je op zoek naar een elegante pump of naaldhak om onder een cocktailjurk te dragen? Of misschien kan je een casual sneaker combineren met een jeansbroek en shirt voor op jouw vrije dag. En dan zijn de ruime selectie enkellaarzen, sandalen en Chelsea Boots nog niet eens aan bod gekomen. Bij Marco Tozzi vind je voor elk seizoen, elke stijl en elke gelegenheid wel een betaalbare optie terug.

Een glamoureuze uitstraling

De stijl van Marco Tozzi is bewust vrij breed gehouden, met de nadruk op betaalbaarheid en kwaliteit. De schoenen horen immers duurzaam te zijn en ook comfortabel aan de voet te zitten. Dat betekent echter niet dat er geen typische look te onderscheiden valt. De schoenen van dit trendy label zijn zelden excentriek en houden vast aan een klassieke, elegante stijl. Het zijn schoenen die een tikje glamour bezitten en qua kleurenpatroon ook duidelijk inzetten op subtiel en chic. Vergeet felle kleuren en opvallende combinaties. Bij dit Duitse merk voeren grondtonen en een klassieke kleur als zwart de bovenhand. Opvallen? Dat is de taak van het knappe design en de aangename feel. Gedegen kwaliteit voor een zachte prijs met een glamour look: dat is Marco Tozzi.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden