Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5


Carhartt WIP: een lange staat van dienst

Het merk Carhartt WIP (wat overigens staat voor Work in Progress) behoort tot de grotere Amerikaanse onderneming Carhartt. Deze multinational zag het levenslicht in 1889, toen de Amerikaan Hamilton Carhartt te Detroit een fabriek gespecialiseerd in werkkleding uit de grond stampte. De WIP lijn werd exact een eeuw later, namelijk in 1989, gelanceerd als Europese tak van de kledinglijn. Het origineel assortiment werkkleding was door de jaren heen immers fel uitgebreid. Je van kop tot teen kunnen kleden in de spullen van Carhartt was al enige tijd geen probleem meer. Het WIP-label werd opgericht als premium merk binnen het concern. Het label voor mannen en vrouwen op zoek naar de iets verfijndere modellen en de hoogste kwaliteit. Een kwaliteit die absoluut het visitekaartje van Carhartt WIP is.

De typische stijl van Carhartt WIP

Bij Carhartt WIP wordt de kwaliteit en functionaliteit van de kleding hoog in het vaandel gedragen. Het fashion label is dankzij de nieuwe collecties die elk seizoen uitkomen bovendien ook mee met de allernieuwste trends. Het brede assortiment biedt zowel tijdloze klassiekers zoals de Michigan Chore Coat als trendy kledingstukken. Typisch voor het ontwerp is een nonchalante, sportieve stijl die bijvoorbeeld goed tot uiting komt bij de oversized hoodies. Niet toevallig slaat Carhartt WIP de laatste jaren goed aan binnen de skater- en hiphopscene. Dat underground randje is een deel van de identiteit van het Amerikaanse merk die niet meer te verloochenen valt. Dat betekent echter niet dat je voor gewone casual streetwear niet bij Carhartt WIP terecht kunt: de nadruk op een neutraal kleurenpalet maakt de kleding meer dan draagbaar.

Toegankelijk voor een breed publiek

De kleding van Carhartt WIP komt in allerlei maten en vormen. Het trendy label mikt dan ook op het bereiken van een groot publiek. Enerzijds trachten de designers dat te doen door een neutraal kleurenpalet, anderzijds door een enorm brede collectie uit te geven. Zo beslaat het assortiment zowel zomer- als winterkleding en kleding voor zowel vrouwen als mannen. Ben je op zoek naar een leuke outfit voor op een vrije dag? Combineer een van de shirts met graphic print met een jeansbroek. Voor op kantoor? Een fijne selectie overhemden wacht op jou. Om jouw outfit helemaal af te werken heeft Carhartt WIP ook nog heel wat accessoires zoals hoeden, beanies en sjaals in huis.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden