KENDALL voor ABOUT YOU - 4 december 18:005

Nog maar:00uur00min00sec
Alle producten van LEVI'S1.044
LEVI'S Oversized shirt in de kleur Rood / Wit, Productweergave

-20%

LEVI'S

€ 27,90€ 34,90
Beschikbare maten: XS, S, M, L
LEVI'S Shirt 'VARSITY' in de kleur Nachtblauw / Groen / Wit, Productweergave

-40%

LEVI'S

€ 20,90€ 34,90
  • +2
Beschikbare maten: XS, S, M, L
LEVI'S Shirt in de kleur Donkergrijs / Wit, Productweergave

LEVI'S

€ 24,90
  • +12
Beschikbare maten: XXS, XS, S, M, L
LEVI'S Rok 'Decon Iconic' in de kleur Black denim, Productweergave

LEVI'S

€ 69,90
  • +8
in verschillende maten beschikbaar
LEVI'S Shirt in de kleur Wit, Productweergave

-20%

LEVI'S

€ 23,90€ 29,90
Beschikbare maten: XS, S, M, L
LEVI'S Top in de kleur Zwart, Productweergave

LEVI'S

€ 19,90
Beschikbare maten: XS, S, M, L
LEVI'S Shirt in de kleur Zwart / Wit, Productweergave

-20%

LEVI'S

€ 23,90€ 29,90
Beschikbare maten: XS, S, M, L
LEVI'S Sweatshirt in de kleur Grijs gemêleerd, Productweergave

LEVI'S

€ 69,90
  • +3
Beschikbare maten: XXS, XS, S, M, L, XL

LEVI'S: waar denim koning is

LEVI'S is een van die zeldzame ondernemingen die echt geschiedenis heeft geschreven. In 1873 ontwikkelde oprichter Levi Strauss immers samen met Jacob Davis de spijkerbroek. Deze iconische broek was zijn doorbraak in de modewereld en is vandaag de dag uitgegroeid tot veruit het meest gedragen kledingstuk. In het begin mikte LEVI'S voornamelijk op het segment van arbeiders die een stevige, kwaliteitsvolle broek voor tijdens het werk zochten. Door de jaren heen bleek echter dat de spijkerbroek gewoon een ijzersterke basic is die bij zo goed als alles past. Met het succes van de spijkerbroek groeide ook de collectie van dit modelabel. De grote constante in het hedendaagse assortiment? Stoere en duurzame kleding en een voorliefde voor denim.

Als het lekker stoer mag zijn

Denim is het materiaal waaruit de spijkerbroek gemaakt werd en de invloed van dat kledingstuk is alomtegenwoordig in het bedrijf. Om die reden vind je in het assortiment van LEVI'S een groot arsenaal aan kledingstukken en accessoires in denim. Jassen, jurken, tassen en zelfs T-shirts van denim. Het resultaat? Een collectie met een karakteristieke stoere uitstraling die duidelijk maakt dat je geen katje bent om zonder handschoenen aan te pakken. Naast kledingstukken ontworpen met denim heeft LEVI'S ook een breed assortiment casual kleding uit andere materialen. Het geheel kan je het best omschrijven als casual kleding met een rebelse kant. Daarbij is er duidelijk gekozen voor simpele designs met een duidelijke uitstraling. Designs die met een jeans als basis eindeloos gemixt en gematcht kunnen worden. Zo creëer je voor elke gelegenheid de perfecte outfit.

Kwaliteitsvolle kleding van LEVI'S voor iedereen

Waar in de beginjaren LEVI'S duidelijk mikte op werkkleding voor mannen is de doelgroep vandaag de dag een stuk groter. Stijlvolle items met een randje zijn er voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Buiten voor jeans kan je bij het modelabel ook terecht voor badmode, jassen, T-shirts, topjes, blazers, accessoires en meer. Daarbij is er heel wat aandacht voor de kwaliteit van de materialen en duurzaamheid. Vanaf het prille begin is een van de belangrijkste doelen van LEVI'S dan ook kleding met en lange levensduur op de markt brengen dat lekker zit. Om die reden wordt het denim in de jeans bijvoorbeeld extra verstevigd met klinknagels. Een kledingstuk van LEVI'S staat dan ook garant voor jarenlang draagplezier.

PayPalMasterCardVISABancontactAfterPayDiscoverDiners ClubDHLbpost
België
*Gratis voor alle Belgische telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG