Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje

LASCANA: een ideale omhulling voor de vrouwelijke intimiteit

LASCANA is een Hamburgs bedrijf en modemerk dat zich sinds 2006 specialiseert op visueel sterke onderkleding. Het maakt onderdeel uit van de grotere Otto Group. In 2009 kreeg LASCANA de prijs voor beste ‘multichannel label’, uitgeroepen door het Deutsche Versandhandelskongres. Ze bieden hun producten dan ook aan via verschillende verkoopkanalen, gaande van de hoogwaardige catalogussen tot hun eigen winkels, hun shop-in-shops en de online webwinkel. Het label geniet ruime populariteit en is dan ook bezig aan een snelle internationale expansie. De thuismarkt is en blijft echter nog steeds Duitsland waar het ruim 16 eigen winkels telt. Toch beschikt het over winkels in Frankrijk, de Benelux, Engeland, China, Rusland en de Verenigde Staten. Een verdere expansie staat natuurlijk nog steeds op het programma.

Een duidelijke focus op het vrouwelijk onzichtbare

LASCANA specialiseerde zich op dat gedeelte van het vrouwelijk lichaam dat zich maar zelden laat zien: de ondermode. Dat doet ze omdat ze vindt dat wat zich onder de kleding bevindt speciaal is. Daarom kiest ze dan ook voor comfortabele onderkleding dat ook visueel weet te overtuigen en het vrouwelijk lichaam in de kijker weet te plaatsen. Ze doen dat via een uitgebreid assortiment aan bh’s, shapewear, lingerie en nachtkleding. Echter beschikken ze ook over een ruime collectie aan bad- en strandkleding. LASCANA is voortdurend op zoek naar een ideale symbiose tussen het verhullen van de vrouwelijke intieme gebieden enerzijds en het in de kijker plaatsen van de mysterieuze en verleidelijke vrouwelijke vormgeving. Liever comfortabel of toch een voorkeur voor sportief, warm of speels? De antwoorden van dit succesvol label zullen alvast niet teleurstellen.

Kwaliteit en veelzijdigheid kenmerken LASCANA

De onderkleding van dit label blijft natuurlijk altijd een tikkeltje verscholen. Enkel bij de bikini’s, tankini’s en andere bad- en strandkleding is dat niet het geval. Het is vooral hier dat de kwaliteit en de veelzijdigheid graag het oppervlak bereiken. Zo zijn ze bijvoorbeeld aangepast voor zij die hun rondingen wensen te maximaliseren of eerder voor dames die hun uitgebreide lichaamsvormen liever wat minder wensen te accentueren. Niet alleen uit het zoute zeewater zullen ze echter hun meerwaarde bewijzen, zelfs tijdens een fikse duik zorgen ze ervoor dat alles goed en comfortabel blijft zitten. En wat na die duik van de springplank? Na een zwoele zwempartij wentel je je toch gewoon in een van hun verleidelijke lingeriestukken en geniet je van het warme haardvuur. Intimiteit of genietend van alle comfort: bij LASCANA vind je alles om aan jouw noden te voldoen.