-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

bruno banani: ook stijlvol in de meest extreme omstandigheden

bruno banani werd in 1993 opgericht te Chemnitz, Duitsland. Vandaag de dag linken velen het aan de uitgebreide parfumcollectie. Toch begon het eind jaren ’90 eigenlijk allemaal op de Duitse ondergoedmarkt. De ondergoedmarkt werd toen nog gedomineerd door saaie standaardonderbroeken zonder al te veel poespas. De heer Wolfgang Jassner Bruno bracht daar verandering in en dit zowel op de mannen- als vrouwenmarkt. bruno banani was geboren. Ook vandaag de dag wordt het nog steeds aanzien als een trendsetter op de internationale ondergoedmarkt, alhoewel het bedrijf zich steeds meer focust op andere kledingproducten en accessoires.

Getest onder de meest extreme omstandigheden

Dat de producten van bruno banani van de hoogste kwaliteit zijn, hoeft eigenlijk niet meer genoemd te worden. Ze werden immers veelvuldig getest onder de meest extreme omstandigheden. Zo werd het bijvoorbeeld getest tijdens een reis van tienduizend kilometer, gaande van Jeruzalem tot Zimbabwe. Later vertrok het dan weer voor een nieuwe test op een diepzee-expeditie en vloog het zelfs mee met de laatste bemande Sojoez-raket. Onder alle omstandigheden bleven de kledingproducten hun kwaliteiten behouden. Ook vandaag de dag kan je dat eenvoudig beamen. Ongeacht of het nu gaat om het ondergoed of om een zwierige jurk: steeds vormt de kwaliteit van de producten de basis voor het assortiment. Natuurlijk werd ook een vleugje stijl, een walm van eigenzinnigheid en een finale modieuze toets aan het recept toegevoegd.

Het assortiment van bruno banani

De collecties die deze producent uitbrengt zijn beschikbaar in heren- en vrouwenlijnen. Het behelst onder andere ondergoed, beachwear, nachtkleding, sokken, parfum, panty’s, lingerie, cadeauverpakkingen en heel wat andere kledingproducten. Opvallend is daarbij de vaak uitdagende stijl van het ondergoed, terwijl de kledinglijn er dan weer voor kiest om casual en eigentijds heerlijk te combineren in één model. Terwijl de blazers en de kokerjurken ons een zakelijke look toemeten, schuilt de uitdagende collectie aan ondergoed steeds om de loer. Ook voor heren vindt men een gelijkaardige tendens terug. De wijde boxershorts winnen daar steevast aan populariteit. Toch behoren ook jeansbroeken tot de herencollectie die zich als uitermate breed laat definiëren. Gevaarlijk chique, zo zou men bruno banani absoluut kunnen omschrijven.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden