Jouw exclusieve herfstkorting: Tot wel -40%5


Ziener: de elite van de skisport

Al meer dan een halve eeuw lang produceert het Duitse bedrijf Ziener skihandschoenen. Wat begon als handgemaakte straathandschoenen zijn tegenwoordig technisch innovatieve ski- en fietshandschoenen. Als een van de grootste leveranciers van winterhandschoenen streeft Ziener ernaar een leidende positie uit te bouwen op het gebied van innovatie, functie en design. Daarom werken ze nauw samen met wedstrijdsporters, nationale teams en professionele coaches en skileraren. Tegenwoordig produceert het merk ook kleding met zeer veel innovatieve en technische hoogstandjes. Het Duitse merk Ziener heeft performance, passie, technologie en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Het merk ontwerpt producten van hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs. Het merk support sporters met het behalen van goede prestaties.

Ziener: Duitse kwaliteit die ervoor zorgt dat jij het altijd warm houdt

Het Duitse merk Ziener bracht in 1952 haar eerste skihandschoenen uit in samenwerking met bekende skiers Garmisch Partenkirchen & Mirl Buchner. Het merk heeft naam gemaakt doordat ze hoofdleverancier waren van de Duitse skifederatie in de jaren 70 en 80. Het merk is bekend geworden vanwege het feit dat de hele skiwereld de hoogwaardige handschoenen waardeerde. Tegenwoordig produceert het Duitse merk alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van wintersport en zij doen dit als geen ander. Het merk beschermt elke avonturier tegen alle obstakels die je maar kunt tegenkomen op de pistes zodat elke waaghals op een zo comfortabel mogelijk manier een afdaling kan maken.

Ziener: het merk dat het gehele gezin warm houdt

Het gerenommeerde merk Ziener voorziet iedereen van warme winterjassen, skipakken, broeken, truien en accessoires waarmee de vrieskou mee kunt trotseren. Het merk is vrij opvallend door het gebruik van kleuren en zeer praktische designs. Het merk combineert trends met functionaliteit van een hoog niveau. Hierdoor blijf je niet alleen warm, maar steel je ook nog de show op de piste. Het merk is niet alleen geschikt voor op de piste, maar ook in het dagelijks leven. Ziener ontwerpt producten voor elke leeftijdscategorie dus wil jij met je hele gezien er prachtig uitzien, neem dan snel een kijkje in de collectie van het Duitse skimerk Ziener.