Fritzi aus Preußen: handgemaakte tassen voor moderne vrouwen

Fritzi aus Preußen werd in 2008 opgericht door Franziska Adler met een duidelijke doelgroep voor ogen: stijlvolle en zelfzekere dames die op zoek zijn naar de perfecte tas om hun outfit af te werken. De kern van de collectie van dit merk bestaat dan ook uit tassen die net als hun heimat Berlijn wild, kleurrijk en intrigerend zijn. Fritzi aus Preußen heeft een enorm veelzijdig aanbod en ook dat heeft een goede reden. Volgens oprichtster Franziska Adler zijn er immers enorm veel mogelijkheden om een tas te dragen. Waarom zou je het dan ook houden bij altijd dezelfde tas? Het mag duidelijk zijn dat die liefde voor de tas doorschemert in de ontwerpen van dit trendy merk.

Fritzi aus Preußen: 100% leervrij

Een mooie tas van dit fashion label op het oog? Dan is er alvast het goede nieuws dat je je niet schuldig moet voelen. Alle exemplaren worden gemaakt van hoogwaardig kunstleer en zijn dus 100% leervrij. Het spreekt voor zich dat, om de kwaliteit te waarborgen die moderne vrouwen verwachten, er veel aandacht gegeven wordt aan de selectie van goede materialen. Een zoektocht die een bijzonder resultaat heeft opgeleverd: de tassen van Fritzi aus Preußen zijn niet alleen ontzettend licht, maar hebben nog tal van andere kwaliteiten. Zo zijn ze natuurlijk recycleerbaar en onschadelijk voor het milieu. Naast de hippe en trendy tassen van Fritzi aus Preußen omvat het assortiment vandaag de dag ook allerhande andere accessoires en een leuke selectie zomerschoenen zoals sandalen, klassieke ballerina’s en zomerse espadrilles.

Mode met persoonlijkheid

Fritzi aus Preußen staat voor mode met persoonlijkheid en om dat duidelijk te maken, geeft het merk elk model ook een eigen naam mee. Vanzelfsprekend zijn dat vrouwelijke namen die van de tassen, portemonnees, kleren en schoenen echte compagnons voor elke situatie maken. Dat is dan ook de kracht van dit merk: er is voor elke stijl en voor elke gelegenheid wel iets terug te vinden. Een klassieke, zwarte tas van kunstleer voor een receptie of een zakelijk diner, een kleurrijke tas met graphic print voor een dagje uit en ga zo maar door. Een selectie tassen en accessoires die eender welke outfit afwerken, dat is wat je mag verwachten van Fritzi aus Preußen.