-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
Alle producten van FALKE188

Falke: kwalitatieve sokken en panty’s

Het verhaal van Falke begint al in de 19de eeuw wanneer in 1895 Franz Falk-Rohen een eigen bedrijfje begint. Opgericht als een specialist in breiwerk is het bedrijf meer dan een eeuw later een internationale speler geworden in de sector van de panty’s en kousen. Het recept van dat succes is al sinds de oprichting hetzelfde: een verbintenis gemaakt aan kwaliteit en comfort. De sokken en panty’s van het merk zijn een betaalbare en duurzame basic die iedereen wel in zijn of haar kast heeft hangen. De veelzijdigheid van de hoogwaardige kousenmode zorgt voor bijpassende kousen, panty’s en sokken wat jouw outfit ook is. Naast deze kernproducten kan je bij Falke ook terecht voor ondergoed en een kleine selectie casual kleding.

Kousenmode in alle soorten en maten met Falke

Falke bevindt zich net op het kruispunt van ambachtelijke kwaliteit en betaalbaarheid. Dat op het gebruik van hoogwaardige materialen en een comfortabel gevoel de focus ligt betekent echter niet dat de producten niet modieus zijn. De ontwerpers van het label bieden daarom ook een brede selectie aan stijlvolle sokken aan. Zo zijn er tal van basics in een neutraal kleurenpalet die je met eender welke outfit kunt combineren, maar zijn er ook sokken die wat extra pit in zich dragen. Met een opvallend kleurengebruik, een ongewone print en een vrolijke noot zijn deze bij uitstek geschikt voor bij een casual outfit. Of ook gewoon als je eens lekker op wilt vallen in het straatbeeld.

Het belang van het materiaal

De ontwerpers van Falke maken uitsluitend gebruik van de beste materialen bij de productie en het ontwerp van de sokken, leggings, panty’s en meer. Materiaal dat niet alleen zijn vorm behoudt, maar ook de nodige ademruimte geeft. In het assortiment vind je naast een grote selectie basics ook speciale kousenmode terug. Zo zijn er panty’s en ondergoed die extra ondersteuning bieden voor wie dat wenst/nodig heeft. Naast elegante en functionele kousenmode kan je bij Falke ook terecht voor sportkleding zoals skishirts en zelfs een kleine selectie aan shapewear. Producten die stuk voor stuk de gekende kwaliteit van het label brengen. Ben je op zoek naar een panty, legging of kous die je niet na enkele keren al de vuilnisbak in moet smijten? Dan is Falke jouw merk.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden