Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Items van het merk filteren
Alle producten van ARIZONA2

Arizona: universeel voor hem en haar

Al sinds 1973 volgt het label Arizona het modelandschap op de voet. Het gaat om een echt trendmerk waarbij zowel heren als dames van alle leeftijden kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Het assortiment omvat niet alleen een casualcollectie maar ook kleding voor vrijetijdsbesteding, dagdagelijkse outfits en sportieve varianten. Uiteraard kent men dit label voornamelijk omwille van de jeansmodellen die alles brengen wat het modehartje begeert, gaande van de skinny jeans tot de boot of straight cut. Uiteraard doen ze dat in een breed aantal maten om optimaal toegankelijk te zijn voor iedere dame of heer. Die toegankelijkheid merk je bovendien ook aan de aangename prijs die vooral in verhouding met de hoge kwaliteit een echte uitblinker is.

Een geschiedenis van spijkerbroeken

Toen Arizona in 1973 werd opgericht, deed het dat met een eigenzinnige focus op denim. Het aanvankelijk doel was het draagcomfort van de broeken te verbeteren. Dat deden ze onder andere door speciale maten te ontwikkelen, een verhoogde nauwkeurigheid in de pasvorm te introduceren en een uitmuntende kwaliteit te garanderen. Tot op vandaag staan de producten nog steeds bekend omwille van diezelfde drie eigenschappen. Ook toen had dat hen geen windeieren gelegd en groeide het label al snel uit tot de absolute top in de modewereld. Uiteraard heeft het sindsdien ook het assortiment steeds verder uitgebreid. Zo vind je er vandaag de dag ook truien, jassen, shorts, tops en nog veel meer. Stuk voor stuk zijn het ambassadeurs van de bedrijfsfilosofie waarmee het allemaal begon. De aangename prijs vormt daar eveneens een onderdeel van.

Bij Arizona ontmoet je trendsmeders met alle noodzakelijke knowhow

Alhoewel Arizona een eigen en unieke visie heeft op hedendaagse mode, wenst het zich niet te profileren als trendsetter. Het ziet zich dan ook eerder als een betaalbare leverancier van eigentijdse mode die steeds strookt met de huidige trends. Iedere keer opnieuw wijzigen de collecties in functie van de nieuwste trends en de wensen van de doelgroep. Uiteraard doet het dat allemaal zonder aan de bedrijfsfilosofie te toornen. Het assortiment van dit merk is heel ruim en omvat eveneens een brede schoenenlijn. Dit alles maakt het label uiterst flexibel waardoor je ook zelf heel eenvoudig aan het combineren kan. De kledingproducten van Arizona vormen dan ook een de verhoopte veelzijdige uitbreiding van jouw kledingkast.