Merkenheader

Hailys: een mix tussen vrouwelijke en stoer

Ben jij een iemand die ervan houdt om zich comfortabel te voelen maar er tegelijkertijd leuk en hip uit wilt zien, neem dan snel een kijkje in de kledingcollectie van Hailys en shop een van de fashionable items van het Duitse merk Hailys. De ruime keuze in de collecties van Hailys zorgt ervoor dat jij items vindt waar jij je optimaal comfortabel in voelt altijd. De kleding is van zeer goede kwaliteit en versterkt jouw uitstraling waardoor je nog zelfverzekerder door het leven kunt gaan. Als je een vrouw bent die graag stoer wilt overkomen, heb je de ruime keuze uit verschillende bomberjacks met of zonder patches. Combineer deze bomberjack met een trendy skinny jeans, gemaakt van elastisch materiaal waardoor de jeans lekker zit en je outfit is helemaal compleet. Naast het feit dat het lekker zit, loop je er ook nog eens hip en trendy bij. 2 vliegen in 1 klap dus.

Hailys: het nieuwe online shoppen

Hailys werd in 2012 opgericht door detailhandelaren die zich realiseerden dat het klassieke online shoppen niet voldeed aan de behoeften van moderne modewinkels. Het Duitse merk ontwerpt en produceert betaalbare en trendy mode voor dames, heren, tieners en kinderen. Het merk Hailys gelooft dat het kopen van mode gemakkelijk en tegelijkertijd leuk moet zijn. Het doel van het Duitse merk is om tevreden klanten te hebben die er goed uitzien en na de aankoop nog geld over hebben zodat ze een fijn leven kunnen leiden. Het merk gelooft niet niet in pre-ordersystemen en lange doorlooptijden waardoor het zich differentieert van haar concurrenten.

Hailys: voor elke gelegenheid

De trouwe dragers van Hailys hebben het al ervaren: als je de keuze maakt om dit merk toe te voegen aan je garderobe, dan kies je voor voor kleding die het beste in jou naar boven haalt en jou laat stralen als nooit tevoren. De kleding van Hailys wordt gedragen tijdens het winkelen, stappen, werken en een lekkere avondje op de bank. Of je nou thuis bent of een belangrijke meeting hebt op werk. Het merk is voor bijna elke gelegenheid geschikt. Waar je ook bent, jij zult er altijd goed uitzien!