Napapijri: voor de avonturier

Napapijri zag het levenslicht in 1987 in de Italiaanse Alpen. De missie? Outdoor kledij maken die zonder enig probleem zelfs de moeilijkste terreinen de baas is. Vanaf het begin werd daarbij ook verder gekeken dan enkel en alleen de onmiddellijke omgeving. Naast de bergachtige Italiaanse landschappen zijn ook de Scandinavische terreinen een duidelijke inspiratiebron. Zo is 'Napapijri' de Finse benaming voor de noordelijke poolcirkel. De Noorse vlag zie je dan weer vaak opduiken in de collectie. Een collectie die begon als technische outdoorkleding, maar doorheen de jaren negentig ook uitgebreid werd met vrijetijdskleding en allerhande accessoires. Vandaag de dag kan je bij dit Italiaanse modemerk dan ook terecht voor kleding, tassen, schoenen en andere accessoires voor alle genders en leeftijden. Het roepkaartje? Functionele en kwalitatief hoogwaardige kledij met oog voor fashion.

De herkenbare look van Napapijri

Een outdoor merk staat of valt met die paar iconische ontwerpen die iedereen meteen herkent. Dat is bij Napapijri niet anders. Bekend zijn de waterproof jassen van hoge kwaliteit in diverse ontwerpen en een breed kleurenpalet. Ook de collectie outdoor tassen van dit label hebben een distinctieve look. Deze robuuste bags zijn ideaal om een trektocht mee te ondernemen, dankzij de handige zij- en binnenzakken en de duurzame materialen. Het is die kwalitatief hoogwaardige basis die van Napapijri een succes heeft gemaakt. Innovatie, fashion en de beste materialen gaan hand in hand. Je kan er dan ook zeker van zijn dat als je een item uit de collectie in huis haalt, je er meerdere jaren genot van hebt. En bovendien lekker warm rondloopt!

Basics ook voor thuis

Naast kwalitatief hoogwaardige outdoorkleding heeft Napapijri zich ook volledig gesmeten op de markt van de vrijetijdskleding. Voor zowel dames als heren is een ruime collectie basics voor doorheen de dag beschikbaar. Zo zijn er zachte fleecetruien voor dames, maar ook shirts, bodywarmers en leuke blouses. Ook voor de heren zijn er stoere en kwalitatief hoogwaardige basics beschikbaar. Leuke shirts, sweaters en knitwear die met een goede spijkerbroek erbij geknipt zijn voor een dagje lekker jouw eigen ding doen. Wil je jouw look compleet maken? Dan heb je natuurlijk een paar schoenen nodig. Hoge en lage sneakers, veterschoenen en stevige boots van Napapijri werken jouw look helemaal af.