DEAL DAYS: -20% op ALLES5

SALE20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
Accessoires voor dames34,137

Accessoires om jouw look mee af te werken

Accessoires vergelijk je eigenlijk echt het beste met de kers op de taart. Het is dat detail dat ervoor zorgt dat jouw outfit net dat extra duwtje in de rug krijgt. Het is wat jouw look compleet maakt binnen de stijl je wilt bereiken. Een perfecte look gaat immers een stuk verder dan enkel een topje met een broek en een paar schoenen matchen. Met het juiste accessoire onderstreep je subtiel of net lekker luid jouw stijl. Dat doe je door bijvoorbeeld een schitterende handtas aan de arm te dragen, een elegante zonnebril op te zetten of net een chique portemonnee boven te halen. Ga je echt voor optische perfectie? Dan zet je de puntjes op de i met een paar goed gekozen juwelen zoals een paar oorbellen of een armband.

Extra's: stijlvol en praktisch

De meeste accessoires hebben naast het optische doel om jouw look te vervolledigen ook een praktisch aspect. Zo is een tas simpelweg een handig product om jouw spullen in kwijt te kunnen. En een is zonnebril wel zo handig wanneer de zonnestralen fel schijnen. Verder is er nog een ruime selectie handschoenen en mutsen die tijdens de winter onontbeerlijk zijn. Elk seizoen heeft zo zijn eigen, typische accessoires. Tijdens de zomer is een lichte strandtas met een zonnebril populair, doorheen de winter grijp je dan weer vaker naar een leren exemplaar met een paar dikke handschoenen aan. Als stelregel: zware materialen wanneer het koud is, lichte stoffen wanneer het warm is.

Versieringen bij elke outfit

Een goed accessoire is niet alleen afgestemd op jouw persoonlijke stijl, maar ook op de outfit die je aanhebt. Kies je voor een handtas? Dan is het slim om te opteren voor een contrasterende kleur met jouw topje, jurk of blazer. Wat sieraden betreft heb je heel wat meer speling. Een klassieke combinatie is zilveren sieraden met donkere kleding. Ook een schitterende gouden ketting op een rode cocktailjurk doet het altijd goed. Aan het eind van de dag zijn de opties zo goed als eindeloos. Er zijn echte edelstenen of zirkonia-stenen. Er zijn parelsnoeren en alles wat je je maar kunt bedenken. Met goed gekozen accessoires zet je niet alleen de puntjes op de i, maar pas je zelfs jouw hele look aan.