Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Laona: feestelijke cocktailjurken

Het Duitse merk Laona werd in 2010 door Shahin Moghadam opgericht met een simpel idee: het leven is een feest. En als het leven een feest is, waarom zou je jezelf er dan niet naar kleden? Het richt zich op jonge vrouwen die zoeken naar kwalitatief hoogwaardige jurken voor feestelijke gelegenheden. Naar kleding die vrouwelijkheid uitstraalt en die het potentieel in zich draagt om als een echt pronkstuk te ogen. Of je nu op zoek bent naar een little black dress of het toch eerder ziet in een echte baljurk: de collectie van Laona biedt voor elke vraag de oplossing. Van het bescheiden begin tot het succes van vandaag de dag. Het mag duidelijk zijn dat het assortiment en de stijl van het fashion label aanslaan.

Voel je goed in je jurk

Een jurk hoort een kledingstuk te zijn waar je je goed in voelt en dat opvalt in het straatbeeld. Het ontwerp van de jurken van Laona put dan ook inspiratie uit de nieuwste trends, zorgt voor vrouwelijke pasvormen en hanteert prettige kleurcombinaties. Daarnaast experimenteren de designers met verschillende materialen. Tule, zijde en kant zijn de hoogwaardige stoffen die het gros van de collectie vormen. De stijl kan je tijdloze klasse met een moderne twist noemen. De jurken bestrijken het hele kleurenpalet en gaan van effen kleuren tot verrassende combinaties en jurken met een leuk patroon. Veel aandacht gaat uit naar een comfortabel gevoel en de vrouwelijke pasvorm. Een jurk waarin je je goed moet voelen en die niet als gegoten zit? Dat kan vanzelfsprekend niet.

De brede collectie van Laona

Laona, dat haar hoofdkantoor in Neuss en een winkel in Düsseldorf heeft, stelt zich tot doel om de juiste jurk voor elke gelegenheid aan te bieden. Wil je gewoon eens echt knap gekleed naar kantoor? Dan zijn er klassieke en effen jurken te over om te kiezen. Ga je uit eten met jouw partner? Wat dacht je van een schattige jurk met kanten details. Wil je een stapje in de wereld zetten? Combineer een van de cocktailjurken met een paar naaldhakken of pumps voor een sensuele look. Shahin Moghadam ontwerpt niet alleen jurken voor speciale momenten, maar ook voor een zomerse vakantie of een doordeweekse dag. Ben je op zoek naar een merk dat balanceert op de koord tussen tijdloosheid en de nieuwste trends? Dan heb je dat met Laona gevonden.