Triumph: Zwitserse klasse voor iedere vrouw

Het verhaal van Triumph begon al in 1886. Toen richtte befaamd korsettenmaker Johan Gottfried in samenwerking met geboren verkoper Michael Braun de onderneming Spiesshofer & Braun op. Doorheen de jaren wijzigde er heel wat en verdween zelfs de originele naam van die eerste firma. En vandaag is Triumph aanwezig in meer dan 120 landen. Het is een Zwitsers bedrijf gespecialiseerd in lingerie, nachtkleding, ondermode en badkleding. Het profileert zich als een toonaangevend producent dat steeds op zoek is naar een perfect samenspel tussen kwaliteit, mode, functionaliteit en comfort. Triumph weet daarom goed tot uitdruk te brengen wat het belangrijk vindt.

Een triomfantelijke doch zachte ondersteuning voor iedere boezem

Als toonaangevend bedrijf in de lingerie- en ondermode, is Triumph voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de vrouwelijke boezem zacht maar krachtig te ondersteunen. Een groot aantal bh’s van dit merk maken intussen gebruik van het zogenaamde Magic Wire-concept. Hierbij wordt die vervelende metaaldraad definitief achterwege gelaten en vervangen door een zachte en flexibele ondersteuning die de boezem toch de nodige kracht weet te bezorgen. Deze technologie wordt eveneens gecombineerd met de Push-up bh’s die een magische boost weten te geven aan het zelfvertrouwen van iedere vrouw. Uiteraard zijn de verschillende technologieën ook doorgedrongen in de andere producten van Triumph, gaande van haar sportieve bh’s tot haar nacht- en badkleding. Mooi én handig? Uiteraard. Iedere bh kan gecombineerd worden met een bijhorend slipje om niet alleen praktisch maar ook stijlvol door het leven te gaan.

Stijlvolle lingerie voor elegante dames

Lingerie en ondergoed hoort zoveel meer te doen dan louter te ondersteunen. Daarom kiest dit merk dan ook voor trendy lingerie die niet alleen ondersteunen maar bovendien de vrouwelijke contouren accentueren en stimuleren om zo het zelfvertrouwen een boost te geven. Zo brengen de push-up bh’s het beste uit ons naar boven terwijl de minimizers dan weer alles strak op hun plaats houden. Deze producent kiest steeds voor een breed assortiment aan ondermode en dat in verschillende stijlen, afwerkingen, materialen en uitvoeringen. Dat zorgt voor het juiste aanbod voor iedereen die het nodig heeft. Zowel tijdens het sporten als tijdens het baden staat Triumph het vrouwelijk lichaam daarom triomfantelijk bij.