Merkenheader
Items van het merk filteren
Alle producten van Coast1

COAST: het label voor feestelijke gelegenheden

Het Britse merk COAST werd opgericht in 1996 en is een onderdeel van Aurora Fashions. Alhoewel het een kampioen is in het ontwerpen van nieuwe kledingregels, had de keten geen vliegende start. Daar is het merk inmiddels echter al flink van teruggekomen en presenteert het regelmatig eigen collecties. Waar COAST staat vandaag de dag voor moderne vrouwenmode en een ruim assortiment van door en door eigentijdse en vrouwelijke kledingartikelen en accessoires.

Alles in huis voor een feestelijke avond

Bij COAST ligt de focus duidelijk op stijlvolle kleding voor speciale gelegenheden. Ieder kledingstuk werd ontworpen voor vrouwen die er mooi uit willen zien en zich bovendien ook goed willen voelen in hun eigen en unieke stijl. Hiervoor maakt dit label gebruik van moderne fabricatiemethoden, handgeschilderde prints en verbazingwekkende kleurenpaletten. Aan de basis ligt de schoonheid van het design. Het label heeft onder andere een lijn voor bruidsmeisjes en trouwgasten, evenals een assortiment aan balkleedjes en zelfs speciale outfits voor kerstfeestjes. Stuk voor stuk aangepast aan de specificiteit van de gebeurtenis. Steeds binnen een modieus jasje, maar toch voorzien van het snuifje creativiteit waar het ontwerpteam dagdagelijks op voortbouwt. De feestelijke en eigentijdse kledingstukken zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en laten zich bovendien eenvoudig combineren met de accessoires die het merk presenteert. Onder andere hoeden, clutches en uniek schoeisel wordt ook door COAST geproduceerd. Kortom, ongeacht of je nu op zoek bent naar een felrood kleed voor op je zwarte punthakken of toch eerder naar een gedurfd kleed met handgeverfde oceaanschakeringen waar je jouw lange en losse haren weelderig over kan laten tieren: je vindt het bij COAST.

Stijlvol naar kantoor met de casual workwear van COAST

Alhoewel velen het graag anders zouden zien, is het dagdagelijkse leven niet alleen gelijk aan feesten. Toch hoeft dat niet te betekenen dat je er niet het maximale uit mag halen. Geen zorgen: dit Britse label beschikt ook over een uitgebreide productrange aan casual workwear. Het zijn stijlvolle outfits die speciaal gemaakt worden om de hele dag door comfortabel gedragen te kunnen worden. Het assortiment bevat onder andere kleedjes, blouses, stijlvolle jasjes en casual broekkousen die kunnen gecombineerd worden tot unieke outfits die jou zullen doen pronken aan de vergadertafel. COAST heeft duidelijk alles in huis om bij iedere gelegenheid het verschil te maken.