-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader

Cream: een uniek designermerk voor eigentijdse dames

Het Deense modemerk Cream werd in 2004 opgericht. Het viert de vrouwelijkheid en biedt een unieke creatie waarbij verschillende stijlen aan bod komen. Een creatie die rechtstreeks uit het artistieke hart lijkt te komen van de vrouwen die de Boheemse luxe graag omarmen. Iedere stijl vertegenwoordigt de speelse levensvreugde van het label en dat via allerhande liefdevolle details, flatterende snits en soepele silhouetten. Snel na de oprichting in 2004 wist het aan populariteit te winnen. Het merk vormt een onderdeel van de DK Company, een van Europa’s grootste leveranciers van mode- en lifestylemerken. DK Company bestaat al sinds 2001 en stelt meer dan duizend medewerkers tewerk. Het is tegenwoordig verkrijgbaar in 28 landen, gaande van België en Nederland tot het verre Libanon, China en Australië. Bovendien beschikt Cream over vier eigen winkels, te vinden in Gothenburg, Oslo, Koeweit en Mallorca.

Voor de moderne vrouw

Cream durft zijn doelgroep nadrukkelijk te benoemen. Haar producten zijn er dan ook voor hedendaagse dames die niet alleen de nieuwste trends op de voet volgen maar dat bovendien ook op een liefdevolle manier trachten te doen. Aan die vrouwen brengt dit label een duidelijke belofte: het garanderen van een persoonlijke en vrouwelijke stijl boordevol authenticiteit. Hoe ze dat doen? Door kledingstukken te creëren boordevol ambitie, te spelen met vormen en te experimenteren met kleuren. Flatterende cuts, aangename prijzen en vele collecties moeten dan weer het eigentijds karakter van dit label benadrukken.

Cream brengt acht collecties per jaar

Aangezien Cream zich voornamelijk focust op vrouwen met een eigentijdse blik op kleding, moet het haar assortiment ook vaak genoeg updaten. Waar sommige merken zich beperken tot een herfst/winter- en een lente/zomercollectie, doet dit label dat niet. Ze brengen dan ook acht collecties per jaar op de markt. Het gaat om de Spring Opening, de Main Spring, de High Summer, de May Express, de Autumn Opening, de Main Autumn, de Year End en de Year End Express. Vooral die laatste twee zijn heel bijzonder, aangezien slechts weinige merken zich nadrukkelijk focussen op de feestelijke kleding voor tussen kerst en oud & nieuw. Die kleding van Cream kan trouwens perfect gecombineerd worden met de stijlvolle exemplaren uit de Spring Opening.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden