-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader

Colourful Rebel: kleurrijke vrijetijdskleding met een randje

Colourful Rebel ziet het levenslicht als lifestyle magazine in de late zomerdagen van 2013 te Amsterdam, als het geesteskind van tweelingbroers Bas en Frank van de Brug. Het succesverhaal als modemerk begint een jaar later wanneer met de verkoop van kleurrijke, kwaliteitsvolle shirts gestart wordt. Al in de eerste maanden gaan meer dan 100.000 stuks over de toonbank. Het logische gevolg van dat succes? Een uitbreiding van het productportfolio. Vandaag de dag zijn de T-shirts nog altijd de kern van de collectie, maar kan je eigenlijk elk type kledingstuk op de kop tikken voor zowel mannen als vrouwen. De unieke, kleurrijke stijl van dit Nederlandse merk nodigt bovendien als geen ander uit tot mixen en matchen tot jouw eigen stijl. Zakelijk chique met een kleurrijk detail of een leuke casual jurk waarmee je zeker opvalt? Je vindt het allemaal tussen de onconventionele mode van Colourful Rebel.

De trendy extravagantie van Colourful Rebel

Het fashion label begon als kleine webshop verbonden aan de blog van het lifestyle magazine. Dankzij de unieke stijl van Colourful Rebel bleek dat echter al snel te klein. Hoe kan je die unieke stijl het best omschrijven? Kleding die je een goede vibe geeft. Het merk staat voor plezier met vrienden, genieten van het leven en vooral jezelf zijn. De ontwerpen staan altijd garant voor extravagante stijlen en modieuze rebellie. Als er één woord is dat niet in dezelfde adem als Colourful rebel gezegd kan worden is het wel gewoontjes. Zoek dan ook niet naar saaie sneden of effen kleuren. Opvallende prints, schitterende kleuren en innovatieve pasvormen zijn de typische kenmerken van de collectie.

Een sprankeltje zorgeloosheid

De collectie van Colourful Rebel geeft een alledaagse outfit net dat stukje pit die het nodig heeft zonder over de top te gaan. Het is vrijetijdskleding met een ruime selectie casual kledingstukken. Naast T-shirts vind je jassen, sweatshirts en zelfs lingerie terug in het assortiment. Verwacht je aan referenties naar de popcultuur, geborduurde motieven en gewaagde kleurblokken. Verwacht je kortom aan een rebelse vibe die van dit label uitgaat. Bovendien kiest dit Amsterdamse bedrijf resoluut voor hoogwaardige materialen en een functioneel ontwerp. Colourful Rebel is kleding met persoonlijkheid die jou helpt jouw persoonlijkheid in de verf te zetten.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden