-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

PICARD: lederwaren van kwaliteit

In 1928 besloot Martin Picard om samen met zijn zonen het bedrijf PICARD te starten. Zijn specialiteit was om kwalitatieve tassen van het beste leer te maken. Alle tassen werden gemaakt van natuurlijke materialen en waren helemaal met de hand vervaardigd. Deze liefde voor vakmanschap is vandaag de dag nog steeds aanwezig bij de ontwerpers van het merk. Het bedrijf is daarmee een van de weinige merken die vandaag de dag nog op artisanale wijze te werk gaat. Alle producten, van leren draagtassen tot kleine handtasjes, getuigen van die kwaliteit. Zowel mannen als vrouwen kunnen terecht bij PICARD voor een uitgebreid aanbod, waarmee zowat elke stijl aangevuld kan worden.

Leren tassen voor man en vrouw

Zowel mannen als vrouwen baten tegenwoordig bij een degelijke leren tas en accessoires. PICARD beseft dat en heeft dan ook een uitgebreid aanbod, voor elk wat wils. Vrouwen kunnen bijvoorbeeld mooie shoppers vinden bij het merk. Deze worden in allerlei kleuren en maten gemaakt. Ook de schoudertassen zijn interessant, aangezien ze het midden houden tussen een functioneel hulpmiddel en een stijlvolle, elegante tas die eenvoudig gedragen kan worden. De Backpack reeks oogt dan wel weer iets avontuurlijker, toch wordt een vrouwelijke look bereikt dankzij de effen kleuren en verfijnde ritsen en randen aan de tas. De tassen voor mannen zijn logischerwijs iets stoerder en zakelijker, maar niettemin stijlvol. De schoudertassen hebben bijvoorbeeld donkere kleuren, waaronder grijs en zwart, maar er zijn ook vintage modellen die perfect bij een casual outfit passen. Keuze genoeg voor de man die een functionele tas zoekt waarmee hij stijlvol de deur uit kan.

De kwalitatieve accessoires van PICARD

PICARD heeft naast lederwaren zoals tassen en rugzakken ook tal van accessoires. Deze kunnen allemaal een mooie aanvulling op je outfit zijn. Zo kan je bij het merk terecht voor stijlvolle portemonnees, make-uptassen en opbergboekjes voor je belangrijke pasjes. Voor alle items geldt dat ze van het beste leer worden gemaakt. Sommige producten worden gemaakt van koehuid, terwijl je ook een speciale lijn met buffelleer hebt: de Buddy lijn. Je hebt dus genoeg keuze uit het type leer dat je zoekt. Bovendien weet je zeker dat je items van PICARD jarenlang mooi blijven, aangezien er geen enkel materiaal zo mooi veroudert als echt leer.