Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5


CAYLER & SONS: straatcultuur met een grappige twist

CAYLER & SONS werd in 2012 opgericht te München, Duitsland. Al snel groeide het merk uit tot een marktleider in het segment van streetwear en hoofddeksels. Vooral hun premium kwaliteit en innovatieve designs spreken wereldwijd jongeren aan, zeker indien er ook een humoristische twist aanwezig is. Vaak zijn ook muzikale trends en lifestyle hypes aanwezig in het design. Vandaag de dag produceert het merk veel meer dan louter hoofddeksels. Zo heeft het ook shirts, jeansbroeken, sweatshirts, jassen en accessoires opgenomen in hun assortiment. Aan de basis blijft het concept echter steeds hetzelfde.

Fancy streetwear van CAYLER & SONS

De inspiratie voor zijn ontwerpen vindt CAYLER & SONS voornamelijk in de hiphopcultuur. Toch bevat het ook aspecten die we onder andere kennen van de skatecultuur, de straatartistiek en de typische sneakercultuur. Ze combineren belangrijke aspecten van streetwear in een nieuw concept dat hen zo hard karakteriseert. Centraal staan natuurlijk steeds jongerencultuur. De voornaamste doelgroep is en blijft nu eenmaal de mannelijke leeftijdscategorie van twaalf tot vijfentwintig jaar, waarbij de ontwerpers voortdurend onderzoeken waarin de jongeren hun dagdagelijks plezier vinden. Dat plezier vertalen naar eigentijdse kledij, is dan ook hun passie. Die zienswijze zien we terugkomen bij de zogenaamde snapback petten maar ook bij de shirts, jassen, sokken, portefeuilles en alle andere gadgets. De (sweat)shirts gaan uitstekend samen met afgeleefde spijkerbroeken, een ruim ogende muts en een ruige camouflagejas. Een tikkeltje rebels zonder afbreuk te doen aan het sportieve, dat is het kenmerkende aan de stijl van CAYLER & SONS.

Ook de Cayler Chicks worden niet vergeten

Alhoewel dit merk zich voornamelijk focust op jonge mannen, verliest het ook de Cayler Chicks niet uit het oog. Het assortiment is een stuk minder ruim maar de kern blijft wel hetzelfde. Zo hebben ze bijvoorbeeld hoge sneakers die hun vetersluiting combineren met een look die doet denken aan die van een klittenband. In één kleur of in meerdere tinten: bijzonder is altijd wel een understatement. Ze kunnen gedragen worden onder een van de coole petten die we als uniseks kunnen bestempelen. Ook hier staat een hoody en een gescheurde spijkerbroek niet mis. Het is ideaal voor hippe meiden die zich een straatcultuur willen aanmeten of gewoon een grappig shirt of sweater dragen willen. Bij CAYLER & SONS zijn zowel de zonen als de dochters welkom.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden