Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5

 Merkenheader

Nuance: comfortabel en sensueel ondergoed

Nuance is een Braziliaans label dat in zijn thuisland al sinds jaar en dag een vast deel is van elke garderobe. De laatste jaren is dit merk met een specialisatie in ondergoed en lingerie ook Europa aan het veroveren. De missie is duidelijk: lingerie op de markt brengen die een groot draagcomfort biedt zonder de sensualiteit van de vrouw te vergeten. De speelse en sexy ontwerpen kenmerken zich door een goede pasvorm die de vrouwelijke rondingen benadrukt en het gebruik van fijne stoffen. Het assortiment bestaat uit ondergoed geschikt voor de slaapkamer, sportieve exploten en zelfs een klein aanbod voor mannen. Er is een brede selectie basics zoals voorgevormde beha’s en effen slips. Bij dit Braziliaanse label kan je kortom lingerie voor iedereen terugvinden.

Ondergoed voor elke vrouw

Geen twee vrouwen zijn gelijk en dat betekent ook dat elk lichaam anders is. Elk lichaamstype heeft behoefte aan een ander type ondergoed en dat is iets wat ze bij Nuance heel goed beseffen. Heb je kwalitatief ondergoed nodig dat extra ondersteuning biedt, dan zit je bij dit Braziliaanse label goed. De slips en beha’s zijn gemaakt van duurzame materialen die een optimale ondersteuning voor buik en borsten garanderen. Leuk is dat je bij Nuance ook kunt kiezen uit een breed assortiment aan beugelloze beha’s. Het is ondergoed voor vrouwen die geen compromis willen sluiten. Ondergoed dat bewijst dat er geen reden is waarom functionaliteit en goede looks elkaar zouden moeten uitsluiten.

De designs van Nuance

Ondergoed moet niet alleen comfortabel zitten, maar natuurlijk ook er mooi uit zien. Nuance is gespecialiseerd in designs die elegant en vrouwelijk zijn. Kant, bloemen en strikjes voeren de boventoon in de collectie en voor de vrouwen die graag opvallen zijn er stoere graphic prints. Hou je het liever lekker gewoontjes, dan zijn er verschillende basics die gecombineerd kunnen worden met eender welke outfit. Heb je een grote avond gepland en wil je de mensen omver blazen met jouw looks? Dan kan je eventuele extra kilo’s simpel wegwerken met de shapewear van dit trendy label. Ondergoed voor elke vrouw en voor elke gelegenheid waarin je je goed kunt voelen en zelfzeker voor de dag kunt komen. Dat is de belofte die Nuance maakt.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden