Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5


Skechers: betaalbare, trendy schoenen

Skechers is een van oorsprong Amerikaans merk dat in 1992 werd opgericht. Ze begonnen als distributeur voor andere merken, maar al snel besloot eigenaar Robert Greenberg zijn eigen ontwerpen in de praktijk te brengen. Het idee? Degelijke, comfortabele sneakers op de markt brengen voor de moderne man. Vanaf het begin werd ingezet op een casual stijl en een opvallende vormgeving. Dat sloeg aan en al snel werd het assortiment dan ook uitgebreid met ontwerpen voor vrouwen en kinderen. Die ontwerpen zijn het sterke punt van dit bedrijf. Net even anders dan de anderen met een gedurfd kleurenpalet en een attitude die uitstraalt “waarom niet?”. Vanaf 1997 begon Skechers ook internationaal door te breken en vandaag de dag kan je niet meer om het merk heen.

De unieke stijl van Skechers

Het mag dus gezegd worden dat Skechers een geheel eigen stijl heeft. Lekker casual zonder daarom sportschoenen te zijn. Het zijn sneakers die erop gericht zijn comfortabel te zitten en in het oog te springen. Niet toevallig is het design dan ook het belangrijkste punt van aandacht bij de productie. Het originele kleurenpalet zorgt ervoor dat zelfs zonder het logo je Skechers zo kunt herkennen. Hoe je de stijl het best kunt omschrijven? Een perfecte mix tussen urban en stijlvol. Elk seizoen opnieuw komen de ontwerpers met nieuwe variaties op de proppen zonder de ontwerpen van het eerste uur uit het oog te verliezen. Naast sneakers bestaat de collectie inmiddels ook uit teenslippers, snowboots en meer. Een paar schoenen voor elk seizoen dus.

Betaalbaar zonder op kwaliteit in te boeten

Waar dit Amerikaans schoenenmerk nog in uitblinkt? De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Skechers zijn doorheen hun geschiedenis altijd zeer betaalbaar gebleven zonder op kwaliteit in te boeten. Zeker voor sneakers een eigenschap die bijzonder welkom is. Met hun veerkrachtige en flexibele zool en mooie pasvorm kan je er zeker van zijn dat jouw paar sneakers comfortabel zit en jaren meegaat. Leuk om te weten is dat de binnenzool zich na verloop van tijd naar de voet vormt, wat de duurzaamheid ten goede komt. Wil je jouw casual outfit afwerken met een paar eyecatchers aan jouw voet? Of een kleurrijke en comfortabele toets aan jouw werkoutfit geven? Dan zijn de sneakers van Skechers een goede keuze.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden