Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5

Alle producten van Living Kitzbühel79

Living Kitzbühel: traditie aan jouw voeten

Het schoenenlabel Living Kitzbühel heeft een lange en roemrijke geschiedenis. Het label is een onderdeel van de grotere Moessmer AG onderneming die werd opgericht in 1894 door Josef Moessmer in het Pustertal in Tirol. Dit traditioneel bedrijf begon als lakenfabriek met een focus op kwaliteit en door de jaren heen werd het assortiment sterk uitgebreid. De typische slippers van Living Kitzbühel worden gemaakt van 100% zuivere scheerwol en nog steeds met de hand gemaakt. Het is dat authentieke proces dat zorgt voor de hoge kwaliteit en het comfortabele gevoel van de bekende slippers. De doelgroep van dit traditierijke merk? Iedereen die op zoek is naar wat comfort na een lange dag werken. Iedereen die zijn of haar voeten na een dag stappen in ongemakkelijke schoenen wat rust wilt gunnen.

De hoge kwaliteit van Living Kitzbühel

Living Kitzbühel staat voor kwaliteit en ontspanning. De slippers beschikken stuk voor stuk over een antislipzool voor extra grip en veiligheid. Er wordt ook heel wat aandacht besteed aan de duurzaamheid van de producten. Om die duurzaamheid en kwaliteit te garanderen heeft het bedrijf grondige controles tot ontwikkeling gebracht voor de leveranciers en partners. Daarnaast wordt ook de nodige aandacht aan het milieu geschonken. Dit zegel wordt beschouwd als de hoogst mogelijke onderscheiding wat betreft milieuvriendelijke productieomstandigheden. Dat hoeft ook niet echt te verbazen als je weet dat de wol waarmee Living Kitzbühel zijn slippers maakt afkomstig is van gecertificeerde biologische veeteelt.

Het design van de slippers

Het ontwerp van de slippers van Living Kitzbühel is, zoals de naam al zegt, geïnspireerd door het leven in Kitzbühel. De motieven zijn vaak referenties naar de bekende herkenningspunten en evenementen die doorheen het jaar in dit exclusieve vakantieoord doorgaan. Het is dan ook één van de doelstelling van het merk om het gevoel van leven in het prachtige Tirol uit te dragen. De unieke mix van kwaliteit met het comfortabel gevoel en de traditionele styling voert je zo meer richting de bergen. Er zijn collecties beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. Ben je op zoek naar comfortabele slippers die jouw voeten echt op wolken doen lopen? Dan is Living Kitzbühel het merk voor jou.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden