Barts: het merk van de (hart)verwarmende hoofddeksels

De geschiedenis van het Amsterdamse label Barts start in 1986. Het is een zwoele zomerdag ergens op een van de zonrijke stranden van Saint Tropez. Bart Koene, de uiteindelijke oprichter van dit label, verkocht er zelfgemaakte shorts aan de badende beroemdheden. Met het kleine beetje geld dat hij er verdiende, vertrok hij op reis waardoor hij nieuwe mensen ontmoette. Het was tijdens die reis dat hij de zonnige stranden verruilde voor de koude en besneeuwde bergen. Sindsdien beschikt dit mutsenlabel over meer dan 2500 unieke exemplaren. Een succesverhaal was geboren, maar uiteindelijk zou Bart Koene zijn roots niet verwaarlozen. In het tweede decennium van de eenentwintigste eeuw keerde Bart terug naar waar het allemaal begon en bracht hij opnieuw een zomercollectie boordevol hoeden, sjaals en rugzakken.

Een unieke ontwerpcyclus

De ontwerpers van Barts vinden het leuk om stijlvolle en originele designs te maken voor iedereen: mannen, vrouwen en kinderen. De mutsen hebben allemaal een eigenzinnig karakter, bijvoorbeeld door hun opvallende kleur of door een stoer grafisch design. Kleine maar opvallende details zorgen ervoor dat een doodnormale muts wordt getransformeerd in een statement waarmee je je outfit naar een hoger niveau kunt tillen. Hierbij heeft het merk ook altijd aandacht voor kwaliteit. De stoffen van het merk zijn namelijk allemaal hoogwaardig en voelen ontzettend zacht aan. Deze coole mutsen zijn niet voor slechts één winter, want je kunt ze jaar na jaar dragen. De liefde voor grafische ontwerpen en kwaliteit zorgt ervoor dat ieder items van het label uniek, kwalitatief hoogwaardig en (hart)verwarmend is!

Krijg het warm met de collectie mutsen van Barts

De mutsen van Barts zijn heel fashionable. Dat is niet onlogisch: de ontwerpers reizen soms de wereld rond om de nodige portie inspiratie te vergaren. Toch zijn de mutsen ook uiterst comfortabel en functioneel en helpen ze je warm te houden. Zeker bij de gebreide mutsen is dat het geval. Natuurlijk hoeft dat verwarmend karakter geen verplichting te zijn en kan je ook gewoon keuze voor echte eyecatchers die dankzij hun opvallende kleurencombinaties en afwisselende technieken de aandacht naar zich toe weten te trekken. De designers zorgen er namelijk voor dat jij zowel in de winter als in de zomer stijlvol voor de dag kunt komen met mutsen, petten, rugzakken en andere accessoires. Heb je toch liever een cap boordevol authenticiteit? Bij Barts vind je vast een geschikt hoofddeksel!