Tot wel 30% EXTRA korting op jassen5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

BE EDGY: voortdurend balancerende tussen rebels, stoer en aanvaardbaar

BE EDGY is een jong modelabel uit Berlijn. Het werd in 2014 opgericht en had een duidelijk doel: de rebelse look drastisch veranderen. Dat doen ze onder andere door hun unieke stijl van lederwaren waarbij men voornamelijk de leren jassen kent. Alhoewel die jassen vroeger zo typerend waren voor de rockcultuur, tracht het label ze nu ook toegankelijk te maken voor iedere rebelse stijl. Toch namen ze die aloude look niet volledig over en lieten ze zich inspireren door de vroegere lederwaren die gedragen werden door piloten: stijlvol en krachtdadig. Uiteraard voorzien van heel wat afwijkende kleuren en diverse snitten. Van opvallende blikvangers tot eerder creatieve modellen: BE EDGY heeft intussen zijn stempel weten te drukken op de rebelse stijl. Met een eigen winkel te Berlijn en verkooppunten in zowel Duitsland, Italië, Servië, Frankrijk, Oostenrijk als Groot-Brittannië, lijkt het alvast in zijn revolutionair opzicht te slagen.

Rebels in al zijn modellen

Het rebels karakter van dit label staat centraal in al haar modellen. Zo zijn er bijvoorbeeld leren jassen met klinknagels die automatisch een rebelse look weten op te werpen. Andere modellen zouden dan weer bijna als casual omschreven kunnen worden, zij het met de toevoeging van subtiele details. Dat ziet men bijvoorbeeld bij de stijlvolle jassen die voorzien zijn van één of meerdere krachtige patches of de stoffen jassen die extra grote ritsen bevatten om de nodige afzetting tegenover het klassieke patroon te bewerkstelligen. Toch hoef je lang geen rebellerende rocker te zijn om de kledingproducten van BE EDGY te dragen. Een stijlvolle jeansjas of een groene lederen vrouwenjas weet soms ook gewoon een stoere hint te geven aan een urban look. Zelfs bovenop casual schoenen, een stijlvolle jeans en een zakelijk hemd kan een zorgvuldig gekozen leren jas niet mis staan.

De rugzakken van BE EDGY

Onze aandacht lijkt voortdurend af te glijden naar de jassen waar het voor dit merk allemaal mee begon. Toch heeft dit label ook veel meer te bieden. Onder andere de rug- en draagzakken, alsook vaak geproduceerd op basis van leer, verdienen immers de nodige bejubeling. Ook deze modellen kiezen voor een rebelse en stoere look en weten altijd aan te sluiten bij een van de vele andere kledingstukken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je eenvoudig kan wisselen tussen een kaki-, zwarte- of cognackleurige rugzak. Bij BE EDGY vind je alles om jouw outfit de nodige kracht bij te zeten.