-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader
Alle producten van SECOND FEMALE148

Second Female: het totaalassortiment voor de vrouwelijke garderobe

Het modelabel Second Female werd in het jaar 2000 opgericht te Kopenhagen. Aan de basis ervan lag het succesvol ontwerpersduo Steen Holterman en Preven Laust. Met hun eerste collecties kozen zij voor een ideale mix tussen moderniteit en tijdloosheid. De collecties laten zich kenmerken door hun uitgesproken aantrekkingskracht die eveneens aan de basis lag voor het internationaal succes. Het kiest hierbij voor een ruim assortiment opdat moderne dames ze kunnen dragen tijdens een feestelijke gebeurtenis, maar ook gewoon tijdens een heerlijk ontspannen, uitgebreide wandeling door de stad. Het label beschikt over showrooms in onder andere Amsterdam, Antwerpen en het Australische Richmond.

De coole Scandinavische flair in ieder modestuk

Second Female, met zijn hoofdkantoor in het centrum van Denemarken, bewijst op z’n eigen unieke manier dat de Noordse invloeden wel degelijk gecombineerd kunnen worden met internationale accenten. Die unieke mix zorgt niet alleen voor een iconisch merk maar bovendien ook voor stilistisch eenvoudige ontwerpen die dankzij diverse accenten de basis vormen voor tijdloze en elegante damesmode. De oriëntatie van dit label is er dan ook één met een duidelijke focus op de basisprincipes van coole kleding vol strakke lijnen, eenvoudige snitten en discrete details. Het doet dat aan de hand van een breed assortiment opdat haar cliënteel altijd wel een geschikt kledingstuk vinden kan. Zelfs extravagante vrouwelijke hoogtepunten voor speciale gelegenheden behoren er tot de mogelijkheden. Kortom: in de collecties van Second Female vind je altijd de ideale aanvulling om jouw look compleet te maken.

Het assortiment van Second Female

Waar dit label haar zusje, Just Female, eerder lijkt in te spelen op opvallende kledingstukken waarmee je in spotlights staan kan, geldt dat niet voor Second Female. Die laatste kiest voor eenvoudige ontwerpen die de hele dag door gedragen kunnen worden. Het kan bijvoorbeeld gaan om zachte bloesjes maar eveneens om navy jumpsuits. Toch zijn er ook stijlvolle kleedjes in het assortiment te vinden die geschikt zijn voor een zakelijke look. Ook de kleuren wisselen af tussen neutraliteit en opvallende schakeringen, waarbij zelfs aardbeirood de revue durft te passeren. Tot slot zal je hier ook zakelijke blazers, denim broeken en rokjes, stoffen broeken en uniek ontworpen schoenen terugvinden. Bij Second Female kan je dan ook terecht om jouw kledingkast volledig te vullen en dit in verschillende stijlen en voor uiteenlopende gelegenheden.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden